RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #102896  Szerző: Ivoa

rmihaly76 írta:Ha az NMHH lett volna kedves mar elso korben, nem egy koztartozasokat halmozo emberekhez kotheto fantomceget kinevezni
gyoztesnek a 95.3 MHz frekvencia palyazataban, akkor az egesz problema nem letezne...
Ivoa írta: ... Ha lettek volna kedvesek beadni más frekvenciákra is pályázatot, most nem kellene hisztizni külföldön (aminek amúgy sem lesz eredménye).
Ki kellett volna hozni a Juventust a 95,3-ra. Innentől kezdve nem lenne a mostani hiszti, szerintem a 103,9-es műsortervüket adták be oda is, és lazán lehettek volna elsők.
A 103,9-re pedig volt pályázó dögivel.
 #102894  Szerző: asr27

Ivoa írta:http://index.hu/kultur/media/2012/08/29 ... o_ugyeben/

Akkor most szeretném arra kérni az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja felül:
- azt a kb. 20 frekvenciapályázatot, aminek az eredményét visszavonatták (függetlenül a KR-től)
- a Neo FM ügyét
- a Klubrádiónak juttatott 2002-2010 közötti állami támogatások mennyiségét
- azt a sokszor törvénysértő uszítást (a nem cenzúrázott hallgatói betelefonálásokra értve), ami a KR műsoraiban rendszeresen megy

Ez a kapásból négy ügy eleve fontosabb lenne, mint a mostani frekvenciavita. Ha lettek volna kedvesek beadni más frekvenciákra is pályázatot, most nem kellene hisztizni külföldön (aminek amúgy sem lesz eredménye).
Annyira unalmas már a hisztijük! Ezeket sehogy sem lehet már elhallgattatni?! Először Amerikának hisztiztek most meg az EU-nak..... :vomit:
 #102892  Szerző: asimov

Ha az NMHH lett volna kedves mar elso korben, nem egy koztartozasokat halmozo emberekhez kotheto fantomceget kinevezni
gyoztesnek a 95.3 MHz frekvencia palyazataban, akkor az egesz problema nem letezne...
Ivoa írta: ... Ha lettek volna kedvesek beadni más frekvenciákra is pályázatot, most nem kellene hisztizni külföldön (aminek amúgy sem lesz eredménye).
 #102891  Szerző: Ivoa

http://index.hu/kultur/media/2012/08/29 ... o_ugyeben/

Akkor most szeretném arra kérni az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja felül:
- azt a kb. 20 frekvenciapályázatot, aminek az eredményét visszavonatták (függetlenül a KR-től)
- a Neo FM ügyét
- a Klubrádiónak juttatott 2002-2010 közötti állami támogatások mennyiségét
- azt a sokszor törvénysértő uszítást (a nem cenzúrázott hallgatói betelefonálásokra értve), ami a KR műsoraiban rendszeresen megy

Ez a kapásból négy ügy eleve fontosabb lenne, mint a mostani frekvenciavita. Ha lettek volna kedvesek beadni más frekvenciákra is pályázatot, most nem kellene hisztizni külföldön (aminek amúgy sem lesz eredménye).
 #101996  Szerző: Mandarin

Ha nem tévedek, akkor a MT döntését már eddig is, kb 1-2 hónapja tudni lehetet a résztvevőket kizártak. Akkor miért kell ugyan azt mégegyszer leírni, "megerősíteni"? Inkább utalják vissza minnél előbb a palyazati díjak fennmaradó összeget. Nem kell az időhúzás.
 #101985  Szerző: Ivoa

egon2 írta:Ivoa:Ha jól tudom 60 napos ideiglenes jelleggel szólnak most is.Tehát ha a 60 nap letelik a 95,3Mhzen a fehér zaj fog szólni,!
Ezt nem mondtam, hogy 60 nap múlva fog megszűnni, egyszerűen csak annyit, hogy "nem fog már sokáig". Lehet még pár módot kitalálni, pl. az MKR 102,1 példájára behúznak egy "családbarát értékek iránt nyitott", a "kultúra iránt fogékony" adót a 95,3-ra, egy ideiglenes egy- (vagy akár három-) éves szerződéssel. Erre ad a Mt. lehetőséget június óta, és szerintem ki fogják használni. Nekem még mindig meglepetés, hogy nincs Európa Rádió, vagy Szent István Rádió Bp-en.
 #101984  Szerző: asimov

Legutobb talan par hete kaptak (ujabb) 60 napot.
A feherzajra nem fogadnek...
egon2 írta:Ivoa:Ha jól tudom 60 napos ideiglenes jelleggel szólnak most is.Tehát ha a 60 nap letelik a 95,3Mhzen a fehér zaj fog szólni,!
 #101972  Szerző: markfelt

Miért ne hosszabbíthatnák meg?
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 137