RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#27049  Szerző: mgabor

DjMash írta:A tulajdonost sem lehet elérni, csak sokadszorra. Sőt július óta nem is láttam :S
csodálod?

a Jazz, ahogy eddig láttam, a hangzatos ígéretek rádiója volt, a hangzatos ígéretek megvalósulását pedig nem éppen vetíti előre egy ekkora eltűnés.
szerintem egyáltalán nem baj, ha az ember nem képes óriási dolgok megvalósítására, nincs is rá szükség, elég, ha mindenki a legjobb képességeinek megfelelően teszi a dolgát, azt, amire képes. a baj az, ha alapok nélkül ígér világmegváltást, irreleváns dolgokat, amik szépen hangzanak, de semmit nem jelentenek egy cél elérése érdekében. Hogy például 120 négyzetméteres stúdió kellene tartalmas, színvonalas beszélgetős műsorokhoz?... Nem, aki nem tud tartalmat vinni az emberek elé, az ott se fog tudni, aki tud, az egy szál laptopra kötött mikrofonnal is tud. 2009-et írunk, ha van egy számítógéped és egy mikrofonod, gyakorlatilag rádiód van, tartalmat tudsz eljuttatni az emberekhez. A többi már csak kényelmi szolgáltatás, nem pótolja az embert.
 #27048  Szerző: NagyBela

Végigolvasva a topicot azt látom, hogy ha Andrew olyan mint a hozzászólásai akkor régen baj van. Csak az a szomorú, hogy ilyen emberek is kaphatnak frekvenciát.
 #27047  Szerző: DjMash

Én ott dolgoztam és csak annyit tudok, hogy: lehet, én sem tudok semmit, én is kíváncsi vagyok a magyarázatra. A tulajdonost sem lehet elérni, csak sokadszorra. Sőt július óta nem is láttam :S
 #23232  Szerző: NagyBela

Andrew5 írta:örülök hogy törzshallgatóm vagy
Kedves Andrew!

Nem sokáig! Elég mesét hallgattam már itt és mivel úgy látom, hogy érdemben nem tudsz szakmailag referálni a Jazz műfaját érintő kérdésekben a tanulságokat levonva csak annyit tudok mondani:

Avvvvviszontlátásra! :boldog:

Tudod egyszer én is miniszterelnök leszek! A család eltartásához kell a jó fizu. És hogy ehhez mennyi idő kell? Majd én tudom! :lol: ^^
 #23183  Szerző: Andrew5

Nos kedves Béla beszáélgetős, tartalmas műsorokhoz bizony kell a nagy stúdió ezt jelenleg nem tudjuk megcsinálni. Az egyetemisták műsora pedig promóciós értékkel bír. ha nem tetszik ne hallgasd én meg tudom hogy minek és miért kell ennyi idő... ;)
 #23142  Szerző: NagyBela

Kedves Andrew!

Először is :)

Hónapok óta azt mondod hogy majd lesz valami..... Ha lesz. Hát legyen!
Nem hiszem, hogy egy 120 m2 stúdió kell ahhoz, hogy összeszedett műsorstruktúra és jó műsorvezetés legyen :)

A ma reggeli Jazzpresszó teljesen ugyanaz volt mint a tegnapi, illetve a pénteki. Ne haragudj, de ez nagyon ciki. Egyébként hallasztszik a műsorvezetőn, hogy anyi köze van Debrecenhez mint libapásztornak az informatikához.

Kiváncsi lennék még a weboldalon található szavazás hitelességére is ugyanis összeadva a részösszegeket nem jön ki a 100 %. Hogy is van ez?

Amit nagyon gáznak tartok, ha van még, az egyetemisták műsora!
Ne haragudj, de úgy szar és igénytelen ahogy van!
 #23099  Szerző: Andrew5

Nos Kedves Béla már nagyon hiányoltam észrevételeidet.

Minden féle jazz muzsika bele értve a keményebb műfajokat is helyet fognak kapni a jazzfm paletáján készületben vagyunk. Mint ahogy sok meglepetéssel szolgálunk majd. Hamarosan elkészül az új 120m2-es stúdiónk a legmodernebb rendszerrel.

Átmenetileg pedig kicsit altatónak tünhet a rádió de istennek hála így is sokan szeretik. ;)
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 59