RADIOSITE Fórum

• Magyar Katolikus Rádió

#64299  Szerző: mkabelhusk

Köszönöm az információt!

elbambultam :D :S
 #64294  Szerző: LuciFerko

csokie írta:
LuciFerko írta:ha jól tudom 97W ERP van arra a frekire, ez édeskevés. Anno ment a YO FM egy hónapos ideiglenes engedéllyel, 5 elemes yagival sem tudtam rendesen befogni itthon Enyingen. Nagyon erős a HRT-HR3 nekem a frekin.
Még nálam is elég sűrűn jön a 96.1 HRT-HR3. Érden esténként állandó.
hát 200kW fent a hegyen. nemhivatalosan annyival tolják :gülü2:
 #64293  Szerző: csokie

LuciFerko írta:ha jól tudom 97W ERP van arra a frekire, ez édeskevés. Anno ment a YO FM egy hónapos ideiglenes engedéllyel, 5 elemes yagival sem tudtam rendesen befogni itthon Enyingen. Nagyon erős a HRT-HR3 nekem a frekin.
Még nálam is elég sűrűn jön a 96.1 HRT-HR3. Érden esténként állandó.
 #64292  Szerző: LuciFerko

fecokam7 írta:
Hát sajnos ez nem lesz egy húdenagy, de kezdetnek ez is jó... de sztem meg tudnak majd egyezni egy kis növelésről - jó pénzért ...
Remélem lesz siófokon is adójuk. Szomszéd néni már jött át, hogy csináljak valamit, hogy tudja hallgatni...
 #64291  Szerző: fecokam7

Hát sajnos ez nem lesz egy húdenagy, de kezdetnek ez is jó... de sztem meg tudnak majd egyezni egy kis növelésről - jó pénzért ...
 #64290  Szerző: LuciFerko

ha jól tudom 97W ERP van arra a frekire, ez édeskevés. Anno ment a YO FM egy hónapos ideiglenes engedéllyel, 5 elemes yagival sem tudtam rendesen befogni itthon Enyingen. Nagyon erős a HRT-HR3 nekem a frekin.
 #64288  Szerző: lali87

fecokam7 írta:Meg megnyerték a 96,1-et Fehérváron... Várjuk :)
Igazából volt más esélyes is??? ;) Szerintem ahol indulnak nyernek is.
(És jó is ez így).
 #64275  Szerző: Cicoo

mkabelhusk írta:na ez jó :)

OFF:arról lehet valamit tudni, hogy a többi frekvencia kié lett ?
nmhh-n nem találtam információt :S

sorry az off-ért
Az ORTT oldalán van kinn a közlemény, valamint "a rádiós piacról" és a "helyi rádiók" topicban.
 #64273  Szerző: mkabelhusk

na ez jó :)

OFF:arról lehet valamit tudni, hogy a többi frekvencia kié lett ?
nmhh-n nem találtam információt :S

sorry az off-ért
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 72