RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#106000  Szerző: mxgiorgio

ez meg minek ha pár nap és megszünik....
 #105999  Szerző: viktorio

komolyra fordítva a szót, ez az új neo fm közösségi oldal nekem nagyon nem jön be, giccs az egész.
 #105995  Szerző: mimi

milan93 írta:Készül az új NeoFM honlap! :troll:

http://www.mediaportfolio.hu/page/neofm
Olyan is van rajta, hogy "Végre egy helyen megtalálhatod a szakma képviselőit, és azokat, akik a különböző médiumokat követik és véleményük is van róla. Ez a Média Közösség mindig az aktuális helyzet elmezésén és jobbá tételén dolgozik"
 #105993  Szerző: molnarb

Nem baromság... Szegeden sokáig 500 fős volt a minta... ez egészen biztos... az utóbbi 1-2 évről nincs infóm, de 500 volt ez hétszentség.
 #105987  Szerző: hd

A Neo FM, Magyarország legnagyobb kereskedelmi rádiója. Zenéjében az elmúlt 30 év legkiválóbb dalait mutatja be, gyakran olyan dalokat is, melyek máshol nem voltak hallhatók sosem, mégis szükséges hogy a széles zenei izlésnek megfelelően műsorára tűznie. Műsorvezetői felkészült szakemberek, akik a sokrétű tájékoztatást és szórakoztatás a legemberközelebb módon tálalják.
A Neo FM reggeli műsora minden hétköznap 6 és 10 óra között hallható a Neo Fm műsorán.
Visszafogott humor, érdekes vendégek, közéleti témák, zenei információk és persze a reggeli munkába jutást segítő friss közlekedési információk műsorvezetőink kellemesebbé tenni a hétköznapok indítását.
Ez a műsor Önökre is épül, ezért Sanyi mindig igyekszik olyan témát választani, ami megmozgatja a hallgatókat, és segít átlendülni az estébe.
Éljen az analfabetizmus!
 #105978  Szerző: mimi

Ivoa írta:Szerintem bárki bármit bármikor nekiáll fikázni Mo-n :P
Nem is az, hanem arra gondoltam, hogy az esetleges fikázók, és a '90-es évek rádióit visszasírók személye megegyezne :)
 #105977  Szerző: origo20

Ivoa írta:
mimi írta:
origo20 írta:A legjobb az lenne ha olyan lenne a Juventus mint a 90 es években és megszerezné a neo frekiket:)
Sokan jönnek azzal, hogy mennyire jók lennének olyan rádiók, mint a '90-es években, de szinte biztos vagyok benne, hogy ha megcsinálnák, a kezdeti szörnyülködő csodálkozást követné a fikaáradat :)
Szerintem bárki bármit bármikor nekiáll fikázni Mo-n :P
Eggyetértek.....
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 584