RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124795  Szerző: egon2

Gyurii:Néha,néha én is belehallgatok a mulatósba!De nem a kedvencem.De mivel sokan szeretik,igy a Dankó Pista Rádió felvehetné a repertoárjába!

Itt van kedvcsinálóként Lajcsi:http://www.youtube.com/watch?v=5FWtBcV_I2s
 #124793  Szerző: Gyurii

Kövezzetek meg, de a mulatós vonal engem érdekelne.. Kaczor Feri, Dupla Kávé, Csocsesz etc. :punch: :punch:
 #124776  Szerző: egon2

LazlowHun: 1986 és 1997 között a Magyar Rádiónak volt kereskedelmi rádiója,a Danubius.Az új médiatörvény gondolom nem tiltja hogy közszolgálati rádiónak,kereskedelmi adója legyen?Igazi Hungarikum.Az M3 egy ürt probál kitölteni.Anno a Filmmúzeum csatorna is az MTV archívumából élt,aztán váltottak egyet!De ez itten már nagyon off!
 #124775  Szerző: egon2

Ma belehallgattam a Dankó Rádióba,meg se említették a frekvencia váltást,igaz 5 percet hallgattam.
Ha már végleges országos frekvenciát kap a Dankó,bővülhetne a zenei repertoár.A Mulatós zenét(rajtam kívül)sokan hallgatják,így bevállalhatnák azt a stílust is,és akár Zámbó Jimmyt (a 2000-es évek elején a MAHASZ lemez eladási listát vezette)is sugározhatnának.
 #124772  Szerző: markfelt

de, volt már szó róla... említés szintjén.
amúgy meg nóta: dél és kettő között, jó ebédhez. pont. a kossuthon, a bartókon, a katolikuson, vagy a nemzetiségin. pont.

ezért felesleges dankózni. a nyugdíjasok szokásait nehezen fogják tudni megváltoztatni.

de feleslegesen fosom a szót, mindenki tudja, hogy ez teljesen másról szól.
 #124771  Szerző: asr27

nyikolaj írta:1. Nem csak a nyugdíjasok hallgatják.
2. Nem biztos,hogy mindenhol fogható a Muzsika vagy a Nóta tv.
1. mert szerinted ki a fene hallgatja még? :x Én csak nyugdíjasokat ismerek akik ezzel a szennyel élik ki magukat jó pár pohár bor mellet.
2. az igaz, hogy nincs mindenhol Muzsika és/vagy Nóta tv, de most már szinte az összes nyugdíjasnak van digitális földi sugárzás vételére alkalmas berendezése, így ott ingyen tudja hallgatni a kib@szott dankót.

Nehogy még a végén azt mond, hogy jó döntés egy országos kereskedelmi frekvencia hálózatot elk*rni erre a két "közszolgálati" szennyre!!!
Egyébként hiányolom, hogy a tv-ben eddig még nem volt erről szó (vagy csak én nem láttam?)...
 #124770  Szerző: LazlowHUN

adminisztrator írta:amúgy én még mindig nem fogtam fel, hogy tulajdonképpen 5 full országos közszolgálati rádió van, ebből 3-ra pedig a kutya se kíváncsi.
Azért kell, amiért 5 közszolgálati tv csatorna is kell. Ezekbõl meg mégkevesebb nézhetõ. December 20-án jön az M3, ami világszenzáció. (Nem tudom van-e még olyan hely, ahol a közmédiának kereskedelmi csatornája is van.)
 #124769  Szerző: markfelt

amúgy én még mindig nem fogtam fel, hogy tulajdonképpen 5 full országos közszolgálati rádió van, ebből 3-ra pedig a kutya se kíváncsi.

de ha már ennyire belejöttek és az 540 khz-et nem állítják le, én azért kitolnék rá egy felturbózott duna world rádiót (összevonva a parlamenti közvetítésekkel)
 #124768  Szerző: nyikolaj

1. Nem csak a nyugdíjasok hallgatják.
2. Nem biztos,hogy mindenhol fogható a Muzsika vagy a Nóta tv.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 81