RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124816  Szerző: egon2

Mimi:A parlamenti közvetítés sok embert nem érdekelne.Anno amíg volt a Kossuth Rádiónak 70MHz-es OIRT sávja,ott közvetítették a Parlamenti közvetítéseket.Az MR4-en lehetne a parlamenti közvetítéseket adni.Napi 12 órában nemzetiségi műsor,nem sok?
 #124814  Szerző: mimi

djlacee írta:
mimi írta:egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.
közben mondjuk amit az államnak elsődlegesen közvetítenie kéne, a saját munkáját, azt eldugják egy internetes streamre.
műholdon is megy, illetve legalább 2 tv csatornán, amiből az egyik bárhol elérhető
egyrészt a tévében csak egy kis részt adnak a parlamenti ülésekből, másrészt egy embert mutass nekem, aki veszi azt a műholdat, ahonnan MR5-öt adnak. állítólag létezik egy maroknyi ember, aki valamilyen rejtélyes okból hello hd előfizető, meg van még úgy harminc, akinek a műholdas vétel a hobbija, de rajtuk kívül gondoltam
 #124812  Szerző: djlacee

mimi írta:egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.
közben mondjuk amit az államnak elsődlegesen közvetítenie kéne, a saját munkáját, azt eldugják egy internetes streamre.
műholdon is megy, illetve legalább 2 tv csatornán, amiből az egyik bárhol elérhető
 #124811  Szerző: mimi

egyrészt attól, hogy máshol hülyeségre költik el a közpénzt, nem biztos, hogy nálunk is kell, másrészt nekik kicsit nagyobb kasszából van mit elmulatni.
 #124809  Szerző: kukac

Persze, kintről könnyű dumálni!
 #124803  Szerző: csabyke

Mulatos es regi tancdalok.... jimmy sztem is jo 5let....

Mint Ö2, SWR4 vagy SRF Musikwelle
 #124802  Szerző: mimi

egon2 írta:Ha már végleges országos frekvenciát kap a Dankó,bővülhetne a zenei repertoár.A Mulatós zenét(rajtam kívül)sokan hallgatják,így bevállalhatnák azt a stílust is,és akár Zámbó Jimmyt (a 2000-es évek elején a MAHASZ lemez eladási listát vezette)is sugározhatnának.
fel is gyújtanám.
 #124795  Szerző: egon2

Gyurii:Néha,néha én is belehallgatok a mulatósba!De nem a kedvencem.De mivel sokan szeretik,igy a Dankó Pista Rádió felvehetné a repertoárjába!

Itt van kedvcsinálóként Lajcsi:http://www.youtube.com/watch?v=5FWtBcV_I2s
 #124793  Szerző: Gyurii

Kövezzetek meg, de a mulatós vonal engem érdekelne.. Kaczor Feri, Dupla Kávé, Csocsesz etc. :punch: :punch:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 82