RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#31695  Szerző: SzD

De az az USA...ott valószínűleg könnyebben ment felfuttatni bármit is. Majd ha töredéke lesz a vevők ára, ahhoz képest, amennyibe most kerülnek, akkor talán...
 #31694  Szerző: Vendég

mgabor írta:
Promenád írta:Elég lesz neki félév is szerintem, mert az ország 80 % -án elérhető. Így még a Danubius is nagyobb lefedettségre tehetne szert, mint amennyi volt neki.
ahhoz, hogy fél év alatt széles körben elterjedjenek a vevők, és lemenjen az áruk? a Danubius és a Sláger kedvéért? hááát...
USA-ban volt asszem valami olyan,hogy Howard Stern futtatott fel valami digitális platformot.
 #31671  Szerző: mlaszlo

Szívhangos búcsúra is gondolt a Danubius

Rádiós dalokkal köszön el hallgatóitól a Danubius szerda éjfélkor, az utolsó közös órákat együtt tölti a stáb. A jelenlegi frekvenciáján szintén megszűnő Sláger Rádió is búcsúzkodik, mindkét rádiónál filmet forgatnak az utolsó napokról.

Csak rádióról szóló dalokat - például a Queentől a Radio Ga Ga című számot - játszanak majd a Danubius Rádióban az utolsó órában, mielőtt szerda éjfélkor a rádió elhallgat - mondta az [origo]-nak Földes Ádám, a Danubius vezérigazgatója. Az utolsó itt hallható zene a Szól a rádió című dal lesz, bár olyan ötlet is volt, hogy egy elhaló szívhanggal búcsúzzanak.
 #31649  Szerző: Promenád

No, most megy a Villám Géza hülyeségei... ahogy próbálta átverni a munkatársait... :lol:
 #31648  Szerző: Snake

Vegye meg a Juventust!Az nem hiányzik :D
 #31644  Szerző: mgabor

neeeee dt már, b.ssza a szemem :blush:
 #31643  Szerző: mlaszlo

Snake írta:Sztem a 90es évek vége felé volt a legjobb műsora. Akkor fiatalos is volt, jó szignálokkal. De mostanában is felfejlődött. Vagy csak én öregszem :D
Szerintem is javult mostanában, egyedül a kívánságműsor volt az, ami nekem nagyon nem jött be, kár is volt már erőltetni, konkrét kérés szinte alig volt.
 #31642  Szerző: Promenád

Snake írta:Sztem a 90es évek vége felé volt a legjobb műsora. Akkor fiatalos is volt, jó szignálokkal. De mostanában is felfejlődött. Vagy csak én öregszem :D
Én már annyira nem követtem az eseményeket náluk, valószínű a Sláger jobb lefedetsége miadt. :)
 #31635  Szerző: Snake

Sztem a 90es évek vége felé volt a legjobb műsora. Akkor fiatalos is volt, jó szignálokkal. De mostanában is felfejlődött. Vagy csak én öregszem :D
 #31631  Szerző: Promenád

mlaszlo írta:Régi szignálokkal megy a Danubius, bár a 90-es évek végén keveset hallgattam még rádiót, de azért jó újra hallani ezeket a szignálokat :)
Én 1989 óta hallgatom... de régen is volt már.... :) Szegedről 1987 óta sugárzott, de annyira pici a teljesítménye, hogy már Vásárhelyen gyengén szól, mert a Tísza-híd fogja a jelet rendesen.
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 109