RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#21650  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:
fofla írta:Amikor visszaáll a pesti adásra a cucc, akkor 8 másodperces csillagok háborúja megy, hogy kitöltse az időt. Elég borzalmas ez a megoldás.
Héé, az a filler zene jó! :) :)
Ha erre gondolsz: http://radiosite.hu/download/r1filler.mp3
Régebben volt egy másik ilyen zene is, amit a hírek végétől a váltásig játszottak, az se volt rossz :)
 #21645  Szerző: djlacee

Győrben helyi reklámblokkba társadalmi célú hirdetést is betesznek, meg időhúzó önpromót, szal ilyen kapcsolásos gond nincs (régebben ment 2 percig is ilyen zene :lol: )
 #21644  Szerző: fofla

mlaszlo - Tiszta sor. Minden bizonnyal a közszolgálatot is ilyenkor tudják le. Még talán tanulják az új rendszert. Nekem kicsit sok azért a beszéd egyszerre. Napközben meg nem szól semmiről, de ez csak az én véleményem.

Szabi - ez lesz az, csak az elejét csak az effekt részt tán duplázták.
 #21641  Szerző: MrG

fofla írta:Amikor visszaáll a pesti adásra a cucc, akkor 8 másodperces csillagok háborúja megy, hogy kitöltse az időt. Elég borzalmas ez a megoldás.
Héé, az a filler zene jó! :) :)
Ha erre gondolsz: http://radiosite.hu/download/r1filler.mp3
 #21639  Szerző: mlaszlo

fofla írta:Reggel már mentek helyi infók is, ám egy-egy kiállás 8 perces és így marhára sok a duma rajta. Amikor visszaáll a pesti adásra a cucc, akkor 8 másodperces csillagok háborúja megy, hogy kitöltse az időt. Elég borzalmas ez a megoldás.
Reggel 6 és 10 óra között valóban több a beszéd, de én annyira nem bánom, ilyenkor több a reklám és a hírek is elvesz időt, de napközben már több a zene, hírek olyankor már nincs.
A 8 másodperces várakozás érdekes, lehet hogy még az elején nem sikerül a helyi stábnak megsaccolnia, mennyi infó is fér bele a helyi hírekbe és a helyi reklámblokkba. A 101,8-ba szoktam néha belehallgatni, de azon többynire szinte észrevehetetlen, amikor visszaváltanak a központi adásra. Lehet, hogy ha belejönnek, akkor majd az új frekvencián is észrevehetetlen lesz a váltás.
 #21632  Szerző: fofla

Reggel már mentek helyi infók is, ám egy-egy kiállás 8 perces és így marhára sok a duma rajta. Amikor visszaáll a pesti adásra a cucc, akkor 8 másodperces csillagok háborúja megy, hogy kitöltse az időt. Elég borzalmas ez a megoldás.
 #21627  Szerző: Pasa

Attis írta:Csak belegondolok, mi az, amit Pécs-Kaposvár ingázásban nem hallhattam, és nagyon hallgatnék.De ez meg összetett kérdés.
Jajj... Na mit? Ugye nem a Klubot hiányoltad? :gonosz:
Amúgy gondolom azért sem lehetett búcsúműsor a 2000-en, merthogy lesz továbbra is - igaz, csak 4 órában.
 #21621  Szerző: Attis

Szabi írta:
Zolee(ractive) írta:Minden nap bekapcsoltam, hogy Rádió1 van-e már, de ugyebár nem az volt... nem volt semmi világvége hangulat, ugyanolyan mosolygós műsorvezetés ment, mint korábban, illetve pont egy olyan szignált kaptam el legutóbb, hogy "Mondja el mindenkinek, hogy Ön a Rádió2000-et hallgatja" Most este pedig az alább leírtakat hallottam, szóval búcsúműsornak nem voltam fültanúja :D
Amikor a dunántúli Radio Jam-et megette a Klub, az utolsó napon ott sem volt semmi érzékelhető, mindössze annyi, hogy 8-tól a szokásostól eltérő volt a zenei kínálat, "szomorkás" dalokat játszottak, ja meg sok "Radio Jam, 15 éve Önökkel" szignál volt. :)

Milyen jó is lett volna, ha a R1 veszi meg és nem a Klub...
Milyen jó lenne Umbrella 15*-szor meg az új Britney számok 12 *-szer. Persze, aláírom, jobb, mint politika a nap 12 órájában.
Csak belegondolok, mi az, amit Pécs-Kaposvár ingázásban nem hallhattam, és nagyon hallgatnék.De ez meg összetett kérdés.
 #21620  Szerző: MrG

Zolee(ractive) írta:Minden nap bekapcsoltam, hogy Rádió1 van-e már, de ugyebár nem az volt... nem volt semmi világvége hangulat, ugyanolyan mosolygós műsorvezetés ment, mint korábban, illetve pont egy olyan szignált kaptam el legutóbb, hogy "Mondja el mindenkinek, hogy Ön a Rádió2000-et hallgatja" Most este pedig az alább leírtakat hallottam, szóval búcsúműsornak nem voltam fültanúja :D
Amikor a dunántúli Radio Jam-et megette a Klub, az utolsó napon ott sem volt semmi érzékelhető, mindössze annyi, hogy 8-tól a szokásostól eltérő volt a zenei kínálat, "szomorkás" dalokat játszottak, ja meg sok "Radio Jam, 15 éve Önökkel" szignál volt. :)

Milyen jó is lett volna, ha a R1 veszi meg és nem a Klub...
  • 1
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 482