RADIOSITE Fórum

• Class FM

#33405  Szerző: tomee87

SzD írta:Gondolom olyat kértél, ami nincs meg nekik. Vagy csak gecik. :)
Pont emiatt nem kértem konkrét számot.. csak valami pörgős zenét, rájuk bízva a választást.. dehát..
 #33404  Szerző: SzD

Gondolom olyat kértél, ami nincs meg nekik. Vagy csak gecik. :)
 #33403  Szerző: tomee87

Kapják be :fuckyou: :shoot:
11-kor kértem egy számot, élőszóban, telefonon, b*szták leadni a kívánságműsorban.
 #33383  Szerző: donder

Ja ez tényleg jó lenne, de a bumerángot előbbre tenném! ;)
 #33374  Szerző: Totti

Sziasztok!
Az én rádióm valahogy így nézne ki műsorilag.
6-10 Piritós
10-14 Abaházy-kívánságmüsor
14-18 Bumeráng
18-20 Jáksó
20-24 Csiszár
0-6 Rétegzene
Péntek,szombat este klubzenék, mixek Kovács Nagyember Lászlóval.
Hétége délelőtt, Vágó Piros, Árgyelán Kriszta.
12-14 Slágerlista
14-20 Valami olyan müsor, mint régen a poptarisznya, Garamival.
Este-Hajrá Magyarok.
 #33373  Szerző: reaxol

Sakál írta:
SzD írta:
SzD írta:Az elég érthető, hogy Balázs mit keres a Class FM honlapján...de Csiszár mit feszít ott (meg a reklámokban is)? Ezek szerint ő is fog műsort vezetni? Végülis volt már téma, hogy esetleg műsort is kap. Vagy csak azért, mert azt is tanácsolta, hogy "villogjanak" vele, mert feltűnési viszketegsége van? :)
Akkor erre meg is kaptam a választ. Valahogy sejtettem, hogy tanácsol magának egy műsort.
Valamelyik interjúban azt mondta, hogy nem neki jutott eszébe, és nagyon örült, hogy a vezetőség gondolt erre, nem pedig neki kellett "magát tanácsolnia". Nyilván erre azt fogod írni, hogy mondani bármit lehet.
Szerintem az legyen a legnagyobb baj, hogy a Cs.J. vezet műsort, amit eddig kiadott a kezei közül rádiós témában az teljesen OK volt. Miért, jobban örülnétek ha itt is Genyxta Zoli meg Majka meg hasonló színvonalas profi rádiósok vezetnének műsort?
 #33357  Szerző: Sakál

SzD írta:
SzD írta:Az elég érthető, hogy Balázs mit keres a Class FM honlapján...de Csiszár mit feszít ott (meg a reklámokban is)? Ezek szerint ő is fog műsort vezetni? Végülis volt már téma, hogy esetleg műsort is kap. Vagy csak azért, mert azt is tanácsolta, hogy "villogjanak" vele, mert feltűnési viszketegsége van? :)
Akkor erre meg is kaptam a választ. Valahogy sejtettem, hogy tanácsol magának egy műsort.
Valamelyik interjúban azt mondta, hogy nem neki jutott eszébe, és nagyon örült, hogy a vezetőség gondolt erre, nem pedig neki kellett "magát tanácsolnia". Nyilván erre azt fogod írni, hogy mondani bármit lehet.
 #33355  Szerző: Richmonde

SzD írta:
Nekem ez volt a nap poénja :lol: :D ^^
 #33353  Szerző: SzD

#33350  Szerző: Vendég

nyikolaj írta:A Csiszar fog vezetni műsort?
Igen,már promózzák is. Hétfő este lesz hallható először.
  • 1
  • 459
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 510