RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#21619  Szerző: Zolee(ractive)

Minden nap bekapcsoltam, hogy Rádió1 van-e már, de ugyebár nem az volt... nem volt semmi világvége hangulat, ugyanolyan mosolygós műsorvezetés ment, mint korábban, illetve pont egy olyan szignált kaptam el legutóbb, hogy "Mondja el mindenkinek, hogy Ön a Rádió2000-et hallgatja" Most este pedig az alább leírtakat hallottam, szóval búcsúműsornak nem voltam fültanúja :D
 #21617  Szerző: MrG

Zolee(ractive) írta:Vettem fel néhány percet az adásból, pont ahogy elindítottam a felvételt, csend lett az éterben, majd néhány másodperc múlva visszatért a Rádió1. Ezt leszámítva folyamatosan a Rádió1 szól a frekvencián.
Rádió1 Szolnok
Ó, köszi. Kár, hogy a 2000 vége nincs rajta, bár ha jól sejtem nem volt semmi búcsúzós műsor (vagy korábban volt), szóval nem maradtunk le sokról.

Felkerül majd a radiosite.hu archívumba is, ami elvileg hamarosan újraindul. :)
 #21615  Szerző: Zolee(ractive)

Vettem fel néhány percet az adásból, pont ahogy elindítottam a felvételt, csend lett az éterben, majd néhány másodperc múlva visszatért a Rádió1. Ezt leszámítva folyamatosan a Rádió1 szól a frekvencián.
Rádió1 Szolnok
 #21614  Szerző: Zolee(ractive)

Igyekszem fülelni! :) Nem tudom, mennyire új fejlemény, de a www.radio2000.hu át van irányítva a radio1.hu-ra.
 #21613  Szerző: Attis

Akkor itt vmi készülődik!
Az a baj, hogy a Rádió2000-nek már jó ideje nincs on-line adása. Van valaki ott, aki esetleg éjfélig tudná követni az eseményeket?
 #21612  Szerző: Zolee(ractive)

Hmm, valami zajlik Szolnokon! Kb. 2 perce kapcsoltam be, az RDS már RADIO 1, a műsor viszont még Rádió2000... volt az előző percig! Lement egy Rádió2000-es szignál, elindult a BEP - Shut Up, viszont 1 másodperc múlva lekeverték és már a Rádió1 megy rajta. Ami aranyos, hogy a PTY mindigis ROCK M volt, még most is az :D
 #21610  Szerző: hdshouter

Szabi írta:
mlaszlo írta:
Zolee(ractive) írta:Mikor startol, nem tudja valaki? Talán holnap? Vagy annál azért később?
Ezen az oldalon azt írják, hogy holnaptól már a Rádió1 lesz a frekvencián:
http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szol ... 000-243222
Valaki felvehetné a váltást.
Számból vetted ki a szót :) 8-)
 #21609  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Zolee(ractive) írta:Mikor startol, nem tudja valaki? Talán holnap? Vagy annál azért később?
Ezen az oldalon azt írják, hogy holnaptól már a Rádió1 lesz a frekvencián:
http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szol ... 000-243222
Valaki felvehetné a váltást.
 #21604  Szerző: Zolee(ractive)

Mikor startol, nem tudja valaki? Talán holnap? Vagy annál azért később?
  • 1
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 482