RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#21240  Szerző: LuciFerko

az előbb valami Smuk Angéla hívott a t-mobile nevében hogy valami új szolgáltatásról kérdezzen. Igen ám de rejtett számról. Reflexből elküldtem hogy velem ne szórakozzon :D
 #21112  Szerző: Attis

mg írta:
Attis írta:
Pasa írta:Kisebbségi érzéstől és bűntudattól szenvedő elmebeteg csürhe... :shoot:
Mert mi magyarok jobbak lennénk? :oops: Van nálunk is elég baj, sajnos. Persze nem mentem fel az "ötlet" kitalálóit. Ezek szerint arra is vannak elmebetegek.
az nem újdonság, hogy vannak, csak attól nem leszünk előrébb, hogy az itthoni megfelelőik feszt viszontbalhéznak :)
baj ez, nagy baj. :wailing: Sok okból is.
 #21106  Szerző: mg

Attis írta:
Pasa írta:Kisebbségi érzéstől és bűntudattól szenvedő elmebeteg csürhe... :shoot:
Mert mi magyarok jobbak lennénk? :oops: Van nálunk is elég baj, sajnos. Persze nem mentem fel az "ötlet" kitalálóit. Ezek szerint arra is vannak elmebetegek.
az nem újdonság, hogy vannak, csak attól nem leszünk előrébb, hogy az itthoni megfelelőik feszt viszontbalhéznak :)
 #21101  Szerző: Attis

#21090  Szerző: mg

kezet foghatnak azokkal, akiknek otthon a dohányzóasztaluk meg a faliórájuk is formára van faragva :)
 #21084  Szerző: Pasa

Kisebbségi érzéstől és bűntudattól szenvedő elmebeteg csürhe... :shoot:
 #20520  Szerző: mg

:D PLL/CT Háttériparis PIRA RDS-sel? melyik kisköz? :) van vagy negyvenben biztos :)
 #20519  Szerző: hdshouter

LuciFerko írta:Ez a háttérben AZ, amire gondolok? :shock:
Kép
:yeah: :shock:
Na melyiktek csaja, kivele! ^^
  • 1
  • 460
  • 461
  • 462
  • 463
  • 464
  • 541