RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#19978  Szerző: mlaszlo

Megint gond van a 103,9-el, folyamatosan sziszeg, a beszédek alatt pedig serceg. A Debreceni frekvencián is van valami gond, jelezték a hallgatók, ott meg a vihar okozott kárt az egyik eszközben.
 #19470  Szerző: Sakál

Riddick írta:http://www.radiosite.hu/download/radio1rise.mp3

De még Réz Fm... pff annak idején volt Dumabius meg Koxy rádió, mi jön még? Ennyire bukik a hallgatottság, hogy másokat kell fikázniuk? Azt hiszi a R1, hogy ettől jó pofák? SZÁNALMAS!
McFly bácsi, aki anno a Roxy-t sikerre vitte, most a Rádió1 progiigije. Tehát gyakorlatilag annak idején a Roxyból fikázta ugyanígy a többieket (Rádió1 Copyrádió1 néven futott a spotokban), most meg visszalő korábbi bástyájára. :S
 #19467  Szerző: sztyepan

OFF
...és most mégis István Dani lett az RTL Klub új hangja. Igaz lehet, hogy csak helyettesít.
 #19462  Szerző: Pasa

Ez 4 évvel ezelőtt volt, azóta már megműtötték. :yes:
 #19442  Szerző: Sakál

Leginkább arról van szó benne h szegénynek bekrepált a veséje, és kétnaponta kap transzfúziót (asszem ez a helyes kifejezés)
 #19440  Szerző: Attis

SzD írta:Ha már szóba hoztam Both Andrást...
Véletlenül találtam ezt a videót. Ez azért nagy gáz... :mellow:
Nekem nem játssza le. :oops:
 #19413  Szerző: SzD

Ha már szóba hoztam Both Andrást...
Véletlenül találtam ezt a videót. Ez azért nagy gáz... :mellow:
 #19409  Szerző: SzD

hdshouter írta: De annyira egyforma a kettő! :o
(apám, ha nekem ilyen hangom lenne, mint a kettő közül bármelyiknek...! :shock: )
Nekem is az Ő hangjuk tetszik a leginkább. Na meg az RTL-es Both Andrásé. :yes: Irigylem is Őket... :blush:
 #19407  Szerző: hdshouter

sztyepan írta:
hdshouter írta:
djlacee írta:Nem, ettől tényleg jópofák :shock:
De amúgy azt bírom, hogy ugye a Radio 1-nek meg a Rise-nak ugyanaz a station voice-a. És hogy ez most hogy van a végén? :twisted: :D
Tévesek az információid. :)
A Rádió 1-nek Bognár Tamás, a Rise FM-nek pedig Vass Gábor és Peller Mariann.

De ha esetleg elnézted volna a topic-címet, a Rádió 6-nak tényleg Vass Gábor.
De annyira egyforma a kettő! :o
(apám, ha nekem ilyen hangom lenne, mint a kettő közül bármelyiknek...! :shock: )
  • 1
  • 463
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 482