RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#19402  Szerző: SzD

Kicsit furcsa is, hogy több rádiónál is ugyanaz az állomáshang. Pl. Vass Gábor még a Fehévár Rádiónál is station voice...
 #19394  Szerző: sztyepan

hdshouter írta:
djlacee írta:Nem, ettől tényleg jópofák :shock:
De amúgy azt bírom, hogy ugye a Radio 1-nek meg a Rise-nak ugyanaz a station voice-a. És hogy ez most hogy van a végén? :twisted: :D
Tévesek az információid. :)
A Rádió 1-nek Bognár Tamás, a Rise FM-nek pedig Vass Gábor és Peller Mariann.

De ha esetleg elnézted volna a topic-címet, a Rádió 6-nak tényleg Vass Gábor.
 #19393  Szerző: hdshouter

djlacee írta:Nem, ettől tényleg jópofák :shock:
De amúgy azt bírom, hogy ugye a Radio 1-nek meg a Rise-nak ugyanaz a station voice-a. És hogy ez most hogy van a végén? :twisted: :D
 #19388  Szerző: djlacee

Nem, ettől tényleg jópofák :shock:
 #19375  Szerző: Riddick

http://www.radiosite.hu/download/radio1rise.mp3

De még Réz Fm... pff annak idején volt Dumabius meg Koxy rádió, mi jön még? Ennyire bukik a hallgatottság, hogy másokat kell fikázniuk? Azt hiszi a R1, hogy ettől jó pofák? SZÁNALMAS!
 #15838  Szerző: ropi21

LewyDee írta:..
lebuktál, hogy ezt hallgatod :)
 #15833  Szerző: mlaszlo

LewyDee írta:Zsírkirály a Cooky műsora, a reggeli stáb is bent van a studióba. És Ápr1 alkalmából teljesen feje tetéjére állt a műsort. Ment már 4F Club - Balatoni láz c. zene is. HALLGASSÁTOK!!!!!
Volt Mr. President - Coco Jambo is :)
 #15825  Szerző: LewyDee

Zsírkirály a Cooky műsora, a reggeli stáb is bent van a studióba. És Ápr1 alkalmából teljesen feje tetéjére állt a műsort. Ment már 4F Club - Balatoni láz c. zene is. HALLGASSÁTOK!!!!!
 #15627  Szerző: mlaszlo

tomash írta:Fehérváron ma kb 23 tól,most reggel 6 van,pilót jelen kivűl rád 1 nem sugároz mást! :S
Érdekes jelnség!
Tegnap útközben hazafelé mi is hallgattuk a Rádió1-et és amikor Fehérvár után váltogatott a rádió 103,9 és a 101,8 között, akkor én egy picit a magas hangokat hiányoltam a 101,8-ról, a 103,9-en mintha egy picit több lenne.
Egyébként meglepődtem, hogy Balatonalmádi végétől egészen Budapestig folyamatosan jött (minimális kieséssel), először a 94,6-on, majd a 101,8-on és végül a 103,9-en. Már csak a Balatonhoz kellene valamit kitalálniuk :)
 #15619  Szerző: tomash

Ok 5:55 re megjavult! :)
  • 1
  • 464
  • 465
  • 466
  • 467
  • 468
  • 482