RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#98415  Szerző: mlaszlo

kerek1radio írta:sziasztok... nem hivatalos, de tűz közeli forrástól azt hallottam, hogy vagy rádió1 megy a neo frekijére, vagy a lánchíd... az biztos, hogy egy érdekkörhöz tartozik mindkét rádió... ha mondjuk a zeneibb jellegű rádió1 lesz az, akkor sem lesz a class konkurenciája, mert mindkét rádiónál ugyanaz a tulajdonosi kör... csak hallottam... ne vegye senki készpénznek... azt viszont igen, hogy a neo megszűnik!
És ennek egészen pontosan mi köze van a Music FM-hez?
 #98413  Szerző: kerek1radio

sziasztok... nem hivatalos, de tűz közeli forrástól azt hallottam, hogy vagy rádió1 megy a neo frekijére, vagy a lánchíd... az biztos, hogy egy érdekkörhöz tartozik mindkét rádió... ha mondjuk a zeneibb jellegű rádió1 lesz az, akkor sem lesz a class konkurenciája, mert mindkét rádiónál ugyanaz a tulajdonosi kör... csak hallottam... ne vegye senki készpénznek... azt viszont igen, hogy a neo megszűnik!
 #98388  Szerző: Ivoa

Szerintetek a Music FM-et beemelhetik a Neo helyére egy ideiglenes pályázattal? (A Juventust leszámítva nem lenne más jelentkező - a R1-nek nem érné meg a rövid országos kiruccanás a másfél tucatnyi frekire tett vállalásaik miatt -, a Juventus meg így is nagyon boldog a 103,9 megszerzése miatt.)
 #98319  Szerző: szemilan

A politikát kéretik abbahagyni ebben a topikban!
Köszönöm.
 #98315  Szerző: bunyospityu

veterán írta:Moderálva
Ilyenkor, hol a moderátor ???? Jut eszembe, Klub egykor mi volt.... Sláger 2002 kampányban Megyót hívta meg a reggeli műsorba.... szóval szerintem kár a politikára pazarolni az időt...
Program, pénzügyi tervezés, és növekvő hallgatottság és akkor talán nincs gáz.
 #98308  Szerző: Glenn

veterán írta:Moderálva
Nem bírod ki politika nélkül? :gülü2:
 #98307  Szerző: LuciFerko

Tőlem bemondhatják óránként, hogy Éljen a Keves Vezér és a Párt, csak legyen jó a programming :)
 #98305  Szerző: veterán

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 2. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

szemilan
 #98264  Szerző: PooLee

Érthetetlen, a ClassFM-nek például szerintem iszonyat jó az oldala, lehetne egy alapvetően ugyanolyan akár. Vagy sorolják be az mno.hu domain alá; ebben az esetben sem lenne vele sok munka, ugyanakkor azt sem lehetne mondani, hogy csak kókányoltak.
 #98249  Szerző: noartist

Csongii írta:
Jani98 írta:
de a weblappal nem kapkodnak. :hit:
Biztos alszik a webmester. :ayfkm:

Január óta? :troll:
Minek kapkodni? :troll: :lol:
  • 1
  • 466
  • 467
  • 468
  • 469