RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#88120  Szerző: greg

mimi írta:Egy szint fölött az ember megköszöni az észrevételt, aztán gondolkodik, van-e alapja, ha van, figyelembe veszi, ha nem, akkor kuka. Rég lezárt téma lenne már az egész...
Ezt szerettem volna kifejezni, csak már késő van. Srácok, tényleg jó amit csináltok, inkább bízunk abban, hogy egyszer sikerül, minthogy most átkozzunk benneteket. De egyre jobban elmegy a kedvem fellátogatni a fórumra azért, mert állandóan azt látom ha kritika ér benneteket, megjelentek mint a mémek és teletrollkodjátok. Nem hiába kellett új szolgáltatóhoz költözni túlterhelés miatt :blush:
 #88118  Szerző: asimov

EZZEL egyetertek...
donder írta:Emberek! :o Álljunk már le...

Nem állok senki oldalára sem, de basszus, mindenki próbál megélni a maga kis viskójában, és mindenki próbálja kihozni a SAJÁT LEHETŐSÉGEIHEZ KÉPEST a legjobbat... ezért nem szabad "fikázni" a másiakt.. aki mégis azt teszi az egy erkölcstelen, haddneragozamtovábbmi... :X.: :ayfkm:

Mindenki fo*ja már be fél percre és gondolkozzon már el hogy mit és hogyan... Ha nevezetesen Te lennél a másik helyében, Te hogy éreznéd magad, hogy naponta kapsz egy egy kis golyót a sortűzből?!

Ha nem teszik ez/az/amaz, akkor ne hallgasd, de legalább ne szidd.. Vagy meg csinálj jobbat, ha akkora szád van...

Már elég nagy itt az OFF, csak senki nem veszi észre... Úgy hogy javaslom váltsunk témát... köszi... :vomit:
 #88116  Szerző: RadiosJani

donder írta:Emberek! :o Álljunk már le...

Nem állok senki oldalára sem, de basszus, mindenki próbál megélni a maga kis viskójában, és mindenki próbálja kihozni a SAJÁT LEHETŐSÉGEIHEZ KÉPEST a legjobbat... ezért nem szabad "fikázni" a másiakt.. aki mégis azt teszi az egy erkölcstelen, haddneragozamtovábbmi... :X.: :ayfkm:

Mindenki fo*ja már be fél percre és gondolkozzon már el hogy mit és hogyan... Ha nevezetesen Te lennél a másik helyében, Te hogy éreznéd magad, hogy naponta kapsz egy egy kis golyót a sortűzből?!

Ha nem teszik ez/az/amaz, akkor ne hallgasd, de legalább ne szidd.. Vagy meg csinálj jobbat, ha akkora szád van...

Már elég nagy itt az OFF, csak senki nem veszi észre... Úgy hogy javaslom váltsunk témát... köszi... :vomit:
Like! Köszi!
 #88115  Szerző: mimi

milan93 írta:Te meg élvezettel csinálod!Ha rólad lenne szó, nem tudom mit szólnál, gondolom kiakadnál, de ez már más kérdés.
Egy szint fölött az ember megköszöni az észrevételt, aztán gondolkodik, van-e alapja, ha van, figyelembe veszi, ha nem, akkor kuka. Rég lezárt téma lenne már az egész...
 #88114  Szerző: RadiosJani

greg írta:Szivecskéim :chinese: Ti sajátítottátok ki ezt a topikot magatoknak! :party:
Drágsaságom! Én lennék a legboldogabb ha senki sem foglalkozna velünk sem jó sem rossz értelemben.
Én SOHA 1X SEM hoztam fel a saját rádióm témáját úgyhogy eltévedtél... Mi nem sajátítunk SŐT!
 #88112  Szerző: donder

Emberek! :o Álljunk már le...

#88103  Szerző: Milán

greg írta:Szivecskéim :chinese: Ti sajátítottátok ki ezt a topikot magatoknak! :party:
Te meg élvezettel csinálod!Ha rólad lenne szó, nem tudom mit szólnál, gondolom kiakadnál, de ez már más kérdés.

Kép
 #88102  Szerző: greg

Szivecskéim :chinese: Ti sajátítottátok ki ezt a topikot magatoknak! :party:
 #88101  Szerző: mimi

RadiosJani írta:ha gondolod hallgasd ha nem, nem!
Tényleg tök érdektelen a téma egyébként, ha akartok tanulni a hibáitokból, fogtok, ha nem, az meg egyéni szocprob... nekem személy szerint jobb dolgom is lesz szilveszterkor :)
 #88099  Szerző: Milán

Csongii írta:Sosem fogom megérteni, miért 1 db netrádióval foglalkozik itt mindenki. :yuno:

Annyi másik van. :shock:

Végre egy ember.Gondolom te sem "mellénk állsz" azaz a Janiék mellé, csak idegesít hogy mindig csak a Janiék dolgaival kell foglalkozni?!
Én nem védem őt, nem is szándékom, de ez már egy kicsit szánalmas.Lehet utálni, segáz.Ugysem ismer itt mindenki személyesen 1-2 ember kivételével.

Visszhall.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 99