RADIOSITE Fórum

• Külföldi műholdas és kábeles csatornák

#26875  Szerző: rsite1

Mauro írta:
LuciFerko írta:lehetne már saját holdunk is.. (HugaroSat :P )

Tessék:

http://www.sat.hu/read.php?id=1838

Bár más lesz a neve.

és köze nincs a tévéhez...
 #26871  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Azt kéne, hogy közmédiumok közös TP bérelnének és akkor egy műholdon lennének. És szerintem még olcsóbb is lenne. Miért nem csinálják meg ezt?
Valóban ez lenne a legjobb megoldás, alacsonyabbak lennének a költségek is, mert megoszlanának a TP bérleti díjak, de valami miatt nálunk a két közszolgálati csatorna nem nagyon akar együttműködni.
 #26870  Szerző: LuciFerko

lehetne már saját holdunk is.. (HugaroSat :P )
 #26869  Szerző: Mauro

Azt kéne, hogy közmédiumok közös TP bérelnének és akkor egy műholdon lennének. És szerintem még olcsóbb is lenne. Miért nem csinálják meg ezt?
 #26868  Szerző: mlaszlo

mgabor írta:megnézhetjük egyébként arról az oldalról is, hogy ha jól tudom, az új szerződéssel már "csak" évi 600 millió Ft közpénz megy el az MTV műholdra juttatása okán. hány háztartásban is nézhetik az MTV-t egyéni műholdvevővel? ötvenezerrel szerintem már sokat mondok. de ha ezzel számolunk, akkor is minden ilyen háztartásba havi 1000 Ft eljuttatni az m2-t a mostani költségen is.
jó, juttassák, csak a kedves nézőnek meg ne sírjon a szája, ha mondjuk 5 ezer forintot neki kell befektetni abba, hogy tovább nézhesse.
A műholdas eljuttatás nem is igazán a Magyarországon élőknek fontos, hanem a határon túl élőknek.
Nem is azzal van baj, hogy esetleg állítani kell az antennákon, hanem inkább, hogy a Duna TV-ről még semmit sem tudni, így lehet, hogy valaki most kiad 15-20000.-Ft-ot az új antennára és fejre, tavasszal pedig megint költhet rá, ha a Duna TV máshova kerül.
 #26867  Szerző: mgabor

megnézhetjük egyébként arról az oldalról is, hogy ha jól tudom, az új szerződéssel már "csak" évi 600 millió Ft közpénz megy el az MTV műholdra juttatása okán. hány háztartásban is nézhetik az MTV-t egyéni műholdvevővel? ötvenezerrel szerintem már sokat mondok. de ha ezzel számolunk, akkor is minden ilyen háztartásba havi 1000 Ft eljuttatni az m2-t a mostani költségen is.
jó, juttassák, csak a kedves nézőnek meg ne sírjon a szája, ha mondjuk 5 ezer forintot neki kell befektetni abba, hogy tovább nézhesse.
 #26866  Szerző: mgabor

mlaszlo írta:
mgabor írta:ehhez képest ugye a miénk egész Európát, és még így is megy a sírás, hogy jaj, miért lett keleti 9 fok, most mi lesz :)
Nem ezzel van a probléma, hanem hogy most az m2 elköltözik az Eurobird9-re, a Duna viszont marad a Hotbird-ön, emiatt szükség lehet egy plusz fejre, esetleg antennára, ami a nézőknek plusz kiadás és nincs garancia rá, hogy jövő tavasszal a Duna nem egy harmadik műholdra költözik.
ha meg a hotbird-ön maradt volna az m2, akkor az lenne a gond, hogy mennyi pénzt basznak el rá, amikor máshol feleennyiért is mehetne. semmi se jó, csak a sírás van mindig :)
 #26864  Szerző: mlaszlo

mgabor írta:ehhez képest ugye a miénk egész Európát, és még így is megy a sírás, hogy jaj, miért lett keleti 9 fok, most mi lesz :)
Nem ezzel van a probléma, hanem hogy most az m2 elköltözik az Eurobird9-re, a Duna viszont marad a Hotbird-ön, emiatt szükség lehet egy plusz fejre, esetleg antennára, ami a nézőknek plusz kiadás és nincs garancia rá, hogy jövő tavasszal a Duna nem egy harmadik műholdra költözik.
 #26858  Szerző: mgabor

Mauro írta:Lengyeleknél nem küzd anyagi gondokkal a köz tv.

http://www.sat.hu/read.php?id=1837

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
"A bejelentés szerint a csomag az Astra 1KR-en elérhető spot-nyalábról sugároz, ami csak Lengyelország környékét éri el." - ehhez képest ugye a miénk egész Európát, és még így is megy a sírás, hogy jaj, miért lett keleti 9 fok, most mi lesz :)
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 69