RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#165258  Szerző: frekivadasz

Kovi, honnan veszed ezeket a löket értékeket? Tudod mérni valamivel?
Kizártnak tartom, már a 150kHz-es löket is nagyon durva.
 #165256  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:A Pannon Rádió löketét igazán beállíthatnák már,minimum 275khz-s az eddigi 250khz helyett. :stare: Ráadásul úgy kikever sok helyre SDR-ren is,hogy a sávnak egyes üres részein kb. lehetetlen a DX SDR-rel.
Ezért nálunk már kemény bünti lenne. Amúgy nálam jön most, néha ST is bevillan.
 #165255  Szerző: Kovi02

A Pannon Rádió löketét igazán beállíthatnák már,minimum 275khz-s az eddigi 250khz helyett. :stare: Ráadásul úgy kikever sok helyre SDR-ren is,hogy a sávnak egyes üres részein kb. lehetetlen a DX SDR-rel.
 #165073  Szerző: LuciFerko

a Rádio Reginán ambient megy éjszaka? :)
 #164592  Szerző: frekivadasz

Az érsekújvári RadioMAX cseppet túl van lökve. Műszaki probléma lehet, északi szomszédunkban szerencsére sikerül többnyire betartatni a szabályokat.
 #164545  Szerző: Kovi02

altermanus írta:
Kovi02 írta:Ha valaki teheti,akkor most hallgasson bele az AS FM-be! Az egész adóhálózatán robothangú az adás,már 1 órája. :shock:
rec?
Nem tudtam felvenni,de mintha 32khz-nél vágták volna a kimenő jelet,nekem úgy tűnt.(ráadásul az egész adóhálózaton így ment)
 #164544  Szerző: altermanus

Kovi02 írta:Ha valaki teheti,akkor most hallgasson bele az AS FM-be! Az egész adóhálózatán robothangú az adás,már 1 órája. :shock:
rec?
 #164539  Szerző: Kovi02

Ha valaki teheti,akkor most hallgasson bele az AS FM-be! Az egész adóhálózatán robothangú az adás,már 1 órája. :shock:
 #164292  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:A SRO1 fő szlovák állami adó ellenére egész szépen összre van rakva. :yes:
Szerintem is, sőt, a cseh megfelelője, a Radiožurnal se rossz. Bár, abba már bele se merek gondolni, ha a Kossuth is átvenné ezt a stílust, mekkora felháborodás keletkezne, főleg a nyugdíjasok körében (néha már azt hiszem, azt gondolják, nekik minden "jár", de ez már egy másik sztori)...
 #164289  Szerző: LuciFerko

A SRO1 fő szlovák állami adó ellenére egész szépen összre van rakva. :yes:
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 151