RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#29654  Szerző: Luigi

Bocs, most látom csak, hogy már szerepelt...
 #29653  Szerző: Luigi

Obladioblada írta:
hdshouter írta:Azt nem tudja valaki, hogy mikor lesznek a pontos váltás dátumai az Expressznél, meg a Sztárnál? :)
A sztrárnál holnap (nov 1), olvass vissza, de hogy mi és hogy az rejtély. :) Az expressnél meg franc tudja, csak spekulál itt mindenki, minden játszik, új stáb-régi tulaj, régi stáb-új tulaj, új tulaj-új stáb, talán új név, talán régi név, arculat, lehet hogy belekerül egy hálózatba, stb... Nekem az jön le, hogy fingjuk sincs. Várják, hogy valaki megvegye.
Szerintem régi név - régi tulaj - NO stáb. úgy hallottam végtelen zenei maraton lesz műsorok nélkül...
 #29651  Szerző: SzD

És mindegyiken teljesen külön adás szól? Mert a Pluszon és a K1-en csak egy műsor teljesen azonos.
 #29650  Szerző: rsite1

SzD írta:Azért kicsit húzós lenne a Pluszt, a K1-et, + még egy rádiót egyszerre csinálni.
mert? kaposváron hány rádiót csinál egyszerre az N-joy?
 #29649  Szerző: SzD

Azért kicsit húzós lenne a Pluszt, a K1-et, + még egy rádiót egyszerre csinálni.
 #29648  Szerző: VidámSrác

úgy, ahogy Centerweb írja:
az express egyelőre csak süllyed, szerintem égbekiáltó változásokra senki ne számítson november 1-je után. mondjuk arra lehet, hogy nem lesznek műsorok, csak zene, zene és zene, amíg valaki más meg nem veszi...
a sztár fm-et pedig üüügye az n-joy üzemelteti holnaptól. a kiadott közlemény szerint a neve marad (sztár fm-nek fogják hívni továbbra is), eddig csak az volt a kérdés bennünk, hogy kik és honnan fogják csinálni. most viszont látva a lentebb belinkelt átmeneti site-ot arra tennék, hogy szegedről a rádió plusz fogja készíteni a műsorokat miskolcra. egy újabb távirányítós 'helyi' rádió, lehet hullámozni... :unott:
 #29644  Szerző: Szd96

szegedi vagy a leendő miskolci adás szól majd?
 #29643  Szerző: Szd96

Na én már semmit nem értek :lol: :lol:
 #29641  Szerző: SzD

Majd MolnárB úgyis elmondja...
 #29640  Szerző: centerweb

operator írta:
centerweb írta:
A Sztár vagy az Express helyén?
Egyértelmű hogy a Sztár.

Egyébként ez eddig nem volt, hiába 404, szerintem holnap vagy holnapután már működni is fog: http://miskolc.radioplusz.hu/
Nem a Sztár hanem az Express. a Sztárnál szó sem volt a megszűnésről, figyelmedbe ajánlom az Express topikját.
Igen, de a Sztár mostmár az N-Joy média csoport kezében van, akik tulajdonában a szegedi Plusz is van. Az Express szerintem egy teljesen külön téma.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 65