RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124765  Szerző: AttisBp18

Aki ilyen Dankó pistás zenét hallgat (azaz nyugdíjasok), azok inkább megnézik a muzsika meg nóta tévében. Felesleges ennek egy országos hálózat. Arról nem is beszélve, hogy a hallgatható adók mind eltűntek vagy szépen lassan eltűnnek. :( Én szeretem a fiatalos rádiót, de a music fm nekem már sok. Tudom ízlések és pofonok, de azért nem ártana legalább egy másik is.
 #124763  Szerző: freestyle7

Irwine írta:Szerintem szüntessük meg az összes kereskedelmi adót és szórjuk tele az étert értelmetlen MTVA-s adókkal, ahelyett, hogy az állam bevételre tenne szert a frekvencia díjakból és esetleg még valami hallgatható adás is lenne. (nem a Kossuth-ra gondolok...)

"...így inkább a regionális rádiózás erősítése lehet a középpontban a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság terveiben." Igen... pl. Kék Duna Győr... :S

A hatóság frekvencia "gazdálkodása" botrányos. :punch:
Nyugi.. ugyan nem ide tartozik, de a 450-et meg megkapták az állami szervek mint állandó rádiófrekvencia-hálózat üzemeltetési jogot mint lehetőség..
Jan. végétől lehet fülelni ha valakinek an trönkölt rádiója.
 #124762  Szerző: Irwine

Szerintem szüntessük meg az összes kereskedelmi adót és szórjuk tele az étert értelmetlen MTVA-s adókkal, ahelyett, hogy az állam bevételre tenne szert a frekvencia díjakból és esetleg még valami hallgatható adás is lenne. (nem a Kossuth-ra gondolok...)

"...így inkább a regionális rádiózás erősítése lehet a középpontban a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság terveiben." Igen... pl. Kék Duna Győr... :S

A hatóság frekvencia "gazdálkodása" botrányos. :punch:
 #124746  Szerző: lali87

noartist írta:A ClassFM-et nem bántják,tejel szépen.
Ironikus hangulatban voltam ;) De ezektől minden kitelik :gülü2:
 #124729  Szerző: noartist

A ClassFM-et nem bántják,tejel szépen.
 #124724  Szerző: lali87

Imádom ezt az országot, teljesen kiszolgál :-) Mindig azt adják amire én, mint adófizető vágyok :yes:

Pár éve a kocsimban 10 csatorna volt letárolva mind magyar adó
Most 6 van letárolva ebből 3 szlovák :fuckyou:

Tipp a folytatáshoz...

ClassFM felszámolása.......Az MKR-nek is kell freki
Juventus felszámolása......Az Európa Rádió/Szent István Rádió jöhetne Budapestre
Music FM kinyírása.......Vételkörzet bővítésként a Lánchídnak

És végül a Jazzy-t és a Klasszikot is szántsuk fel és hintsük be sóval a rádióból ne szóljon (értelmes) zene alapon.
 #124701  Szerző: asimov

Ezért a kommentért megérte ma felkelnem! Nagyon, de nagyon >>> :D :D
LazlowHUN írta:Irónia ON:
De jó! Végre nálunk vidéken is lehet fogni a Dankó rádiót, a sufniban a kisrádióval is. A pálinkafőzés legalizálása óta nem hallottam ilyen jó hírt. Egy kupica pálinka, egy kis nóta, egy kis pálinka... #DeSzépAzÉlet #BuliMindenNap #SosemHalunkMeg
 #124699  Szerző: markfelt

egon2 írta:Ha már országos URH frekvenciát kap,a középhullámú sugárzást meg lehetne szüntetni.
ó, ugyan, szaporulatunk országhatárokon is túlnyúlik, kell a bullshit erdélynek, a vajdaságnak és a felvidéknek is.
 #124698  Szerző: markfelt

LazlowHUN írta:Irónia ON:
De jó! Végre nálunk vidéken is lehet fogni a Dankó rádiót, a sufniban a kisrádióval is. A pálinkafőzés legalizálása óta nem hallottam ilyen jó hírt. Egy kupica pálinka, egy kis nóta, egy kis pálinka... #DeSzépAzÉlet #BuliMindenNap #SosemHalunkMeg
<3
 #124695  Szerző: LazlowHUN

Irónia ON:
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 81