Régi szignálokkal megy a Danubius, bár a 90-es évek végén keveset hallgattam még rádiót, de azért jó újra hallani ezeket a szignálokat 

mgabor írta:Sláger és Danubius fanatikusok mindenre képesekPromenád írta:Elég lesz neki félév is szerintem, mert az ország 80 % -án elérhető. Így még a Danubius is nagyobb lefedettségre tehetne szert, mint amennyi volt neki.ahhoz, hogy fél év alatt széles körben elterjedjenek a vevők, és lemenjen az áruk? a Danubius és a Sláger kedvéért? hááát...
Promenád írta:Elég lesz neki félév is szerintem, mert az ország 80 % -án elérhető. Így még a Danubius is nagyobb lefedettségre tehetne szert, mint amennyi volt neki.ahhoz, hogy fél év alatt széles körben elterjedjenek a vevők, és lemenjen az áruk? a Danubius és a Sláger kedvéért? hááát...
mgabor írta:Elég lesz neki félév is szerintem, mert az ország 80 % -án elérhető. Így még a Danubius is nagyobb lefedettségre tehetne szert, mint amennyi volt neki.Promenád írta:Amennyi hallgatónak van készüléke hozzá. (Régebben a DVD lejátszók is nagyon drágák voltak, aztán most már boldog és boldogtalan tudd már venni.)ez tök igaz, meg én is ezt szoktam mondani, de annak legalább egy év lefutása lenne még, addig meg nem fog várni senki
Promenád írta:Amennyi hallgatónak van készüléke hozzá. (Régebben a DVD lejátszók is nagyon drágák voltak, aztán most már boldog és boldogtalan tudd már venni.)ez tök igaz, meg én is ezt szoktam mondani, de annak legalább egy év lefutása lenne még, addig meg nem fog várni senki
Mauro írta:Amennyi hallgatónak van készüléke hozzá. (Régebben a DVD lejátszók is nagyon drágák voltak, aztán most már boldog és boldogtalan tudd már venni.) Az egy hűlyeség, hogy megfízethetetlen, minél többen szeretnének venni, annál jobban csökken az ára.reaxol írta:A MinDigTv-n is folytathatnák rádióként, akkor már majdnem ismét országosan szólnának.Jó de mennyi hallgatóval?
reaxol írta:A MinDigTv-n is folytathatnák rádióként, akkor már majdnem ismét országosan szólnának.Jó de mennyi hallgatóval?