RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#31623  Szerző: mlaszlo

Régi szignálokkal megy a Danubius, bár a 90-es évek végén keveset hallgattam még rádiót, de azért jó újra hallani ezeket a szignálokat :)
 #31622  Szerző: djlacee

Jók ezek a retro szignálok meg retro zenék a Danubiuson
 #31619  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Elég lesz neki félév is szerintem, mert az ország 80 % -án elérhető. Így még a Danubius is nagyobb lefedettségre tehetne szert, mint amennyi volt neki.
ahhoz, hogy fél év alatt széles körben elterjedjenek a vevők, és lemenjen az áruk? a Danubius és a Sláger kedvéért? hááát...
Sláger és Danubius fanatikusok mindenre képesek ;) ^^
 #31618  Szerző: mgabor

Promenád írta:Elég lesz neki félév is szerintem, mert az ország 80 % -án elérhető. Így még a Danubius is nagyobb lefedettségre tehetne szert, mint amennyi volt neki.
ahhoz, hogy fél év alatt széles körben elterjedjenek a vevők, és lemenjen az áruk? a Danubius és a Sláger kedvéért? hááát...
 #31615  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Amennyi hallgatónak van készüléke hozzá. (Régebben a DVD lejátszók is nagyon drágák voltak, aztán most már boldog és boldogtalan tudd már venni.)
ez tök igaz, meg én is ezt szoktam mondani, de annak legalább egy év lefutása lenne még, addig meg nem fog várni senki
Elég lesz neki félév is szerintem, mert az ország 80 % -án elérhető. Így még a Danubius is nagyobb lefedettségre tehetne szert, mint amennyi volt neki.
 #31613  Szerző: mgabor

Promenád írta:Amennyi hallgatónak van készüléke hozzá. (Régebben a DVD lejátszók is nagyon drágák voltak, aztán most már boldog és boldogtalan tudd már venni.)
ez tök igaz, meg én is ezt szoktam mondani, de annak legalább egy év lefutása lenne még, addig meg nem fog várni senki
 #31612  Szerző: Promenád

Mauro írta:
reaxol írta:A MinDigTv-n is folytathatnák rádióként, akkor már majdnem ismét országosan szólnának.
Jó de mennyi hallgatóval?
Amennyi hallgatónak van készüléke hozzá. (Régebben a DVD lejátszók is nagyon drágák voltak, aztán most már boldog és boldogtalan tudd már venni.) Az egy hűlyeség, hogy megfízethetetlen, minél többen szeretnének venni, annál jobban csökken az ára.
 #31582  Szerző: Mauro

reaxol írta:A MinDigTv-n is folytathatnák rádióként, akkor már majdnem ismét országosan szólnának.
Jó de mennyi hallgatóval?
 #31579  Szerző: reaxol

A MinDigTv-n is folytathatnák rádióként, akkor már majdnem ismét országosan szólnának.
 #31576  Szerző: reaxol

Most beszéltem velük, az 100%, hogy a weboldal marad és internetrádióként mennek tovább, és azt mondták, hogy van annak lehetősége, hogy ha nem is holnaptól, de 1-2 héten belül egy másik frekvencián folytatódik az adás.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 109