RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#12662  Szerző: nyikolaj

Az! :mrgreen:
 #12661  Szerző: MrG

nyikolaj írta:A Kuki miért olyan szemét,hogy nem intéz egy frekit Miskolcra?(tudom,hogy nincs sok beleszolása az ilyenbe,de azért feldobhatná a labdát!)
Hát, igen, micsoda egy mocsok alak! :evil: :evil: :evil:
:D
 #12660  Szerző: nyikolaj

A Kuki miért olyan szemét,hogy nem intéz egy frekit Miskolcra?(tudom,hogy nincs sok beleszolása az ilyenbe,de azért feldobhatná a labdát!)
 #12241  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Beeezony. Én is hallottam, talán a Candy On The Dancefloor c. számnál jelentkezett a legdurvábban eddig tapasztalataim szerint.
Szerintem csak a 103.9-nél vannak ilyen hibák, ott technikailag az utóbbi időkben nem igazán vannak a helyzet magaslatán.
Lehet, hogy az volt az a szám, mert az egyik alatt valóban szinte 5-10 másodpercenként változott tegnap a hangerő.
Kicsit rendbe tehetnék 103,9-et :(
 #12240  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Egy újfajta hibajelenséget vettem észre a Rádió1-nél. Megy a zene és néhány másodpercre halkabb lesz, majd visszahangosodik. Tegnap este 10 óra után nagyon sokszor előfordult, de ma is találkoztam vele néhányszor a 103,9-en. A többi frekvencián nem tudom mi a helyzet, de a 103,9-en mostanában megszaporodtak az ilyen apró hibák, pedig régebben sose volt semmi gond :(
Beeezony. Én is hallottam, talán a Candy On The Dancefloor c. számnál jelentkezett a legdurvábban eddig tapasztalataim szerint.
Szerintem csak a 103.9-nél vannak ilyen hibák, ott technikailag az utóbbi időkben nem igazán vannak a helyzet magaslatán.
 #12239  Szerző: mlaszlo

Egy újfajta hibajelenséget vettem észre a Rádió1-nél. Megy a zene és néhány másodpercre halkabb lesz, majd visszahangosodik. Tegnap este 10 óra után nagyon sokszor előfordult, de ma is találkoztam vele néhányszor a 103,9-en. A többi frekvencián nem tudom mi a helyzet, de a 103,9-en mostanában megszaporodtak az ilyen apró hibák, pedig régebben sose volt semmi gond :(
 #12162  Szerző: mlaszlo

Ma reggel megint volt egy kis gond a 103,9-el. 8 óra előtt kezdtem hallgatni és megint volt az a furcsa sercegő, pattogó hang a magas hangoknál beszéd, zene és reklám alatt is. Kb. fél órát hallgattam és végig volt ez a jelenség, majd 9 óra előtt nem sokkal hallgattam bele újra, akkor már nem volt. Mostanában elég sokszor előfordult ez a hiba :(
 #11094  Szerző: Attis

bandi0109 írta:Attis és melyik frekvencián a 90.6-on?Kell hozzá valami nagyteljesitményű antenna vagy csak sima rádióantennával lehet fogni?Én is Kaposvár környékén lakok.Kössz szépen a választ!
90,6. Sima rádióantennával is bejön, de pl. a mobilomon (SE W610I) is tudom fogni. Persze ne várj vmi eszméletlen minőséget. Mono, recseg, de érthető, és teljesen jól kivehető.
 #11076  Szerző: bandi0109

Attis és melyik frekvencián a 90.6-on?Kell hozzá valami nagyteljesitményű antenna vagy csak sima rádióantennával lehet fogni?Én is Kaposvár környékén lakok.Kössz szépen a választ!
 #11041  Szerző: Attis

bandi0109 írta:Attis és Somogy megye melyik részén tudod te hallgatni?
Kaposvár környéke.
  • 1
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 473
  • 482