Szabi írta:http://www.boon.hu/hirek/magyarorszag/c ... 7-12101833lehet, ez valami új buziság
!!!!!!!
Ami érdekes: én Budapesten láttam, másfél órával később!
És keletre mentek!

küldtek fel Nyíregyen is, meg Pesten is, külön-külön, ennyi
Szabi írta:http://www.boon.hu/hirek/magyarorszag/c ... 7-12101833lehet, ez valami új buziság
!!!!!!!
Ami érdekes: én Budapesten láttam, másfél órával később!
És keletre mentek!
mg írta:ennél még az is valószínűbb, hogy jupiterlakók gépei voltak, amikben ilyenek ülnek:Szabi írta:Meteorológiai ballonból meg sok 40-50... pedig nem túloztam a számukat illetően, bár kétségkívül meg voltam lepve.az végülis lehet, de sima lufi is lehetne akár, hogy az meg aztán valahonnan vissza tudta-e úgy tükrözni a fényt, hogy világosnak látsszon, nemtom. mindenesetre a lufi is szép magasra és messzire tud szállni, Szegeden pl lovak repkedtek az égen
Szabi írta:Meteorológiai ballonból meg sok 40-50... pedig nem túloztam a számukat illetően, bár kétségkívül meg voltam lepve.az végülis lehet, de sima lufi is lehetne akár, hogy az meg aztán valahonnan vissza tudta-e úgy tükrözni a fényt, hogy világosnak látsszon, nemtom. mindenesetre a lufi is szép magasra és messzire tud szállni, Szegeden pl lovak repkedtek az égen
mg írta:háááteznemjöttbe, éjfél és reggel 6 közt nincs is érkezés Ferihegyen...na igen, légiforgalommal kapcsolatban fingomsincs mi-hogy, úgyhogy tényleg nem jött be.
meteorológiai léggömb?
mg írta:Szerintem tagadnák, ahogy bírnák. Amúgy lehet, hogy voltak késések, mert furcsamód, akkor semmilyen repülőt nem láttam az égen, csak 1 után sokkal. Űrszemét lehetett, arra én is gondoltam, csak akkor a cirrusos dolgot nem értem. Ilyen magasságban nem igazán van égő - föld légkörébe lépett - űrszemét szerintem.Szabi írta:Srácok, MI A FASZ lehetett ez?én is ezt tudom elképzelni, valami belépett a légkörbe és elégett. 5-10 km magasságban repkedő 50 azonosítatlan objektumtól már kicsit ideges lenne a légiirányítás... legalábbis azt kéne megnézni, voltak-e azidőtájt Ferihegyen késések
Szabi írta:Srácok, MI A FASZ lehetett ez?én is ezt tudom elképzelni, valami belépett a légkörbe és elégett. 5-10 km magasságban repkedő 50 azonosítatlan objektumtól már kicsit ideges lenne a légiirányítás... legalábbis azt kéne megnézni, voltak-e azidőtájt Ferihegyen késések
Pasa írta:Elvileg lehettek műholdak, mert azokat gyakran látom éjjel, és pont így, ahogy leírtad. Csak az a bökkenő, hogy ritkán és egyesével szoktak jönni. Inkább szerintem valami űrszemét lehetett, pl. széthullott műhold darabjai, amik keleten lassan földárnyékba kerülve elhalványulnak (nem éri már a napfény). Több száz km magasan vannak, de optikai csalódásként tűnhetnek alacsonyabbnak is. Ha 5-10 km-en lettek volna, az a légifolyosót zavarná, és már erről szólna az összes tévéhíradó, de ilyenről szó sincs sehol.Szerintem nem műholdak voltak, ahhoz túl egyenletesen "mentek" és nagyon sokan voltak, inkább olyasmik voltak, mint amiket a YouTube-ra is feltettek, csak szépen libasorban haladva. Továbbra is keresek a videómegosztón a tegnapi látványhoz hasonlítót, de egylőre nem találtam. Egyébként az égen volt pár Cirrus felhő, ami eltakart pár csillagot. Na, ezek a fények az alatt mentek, 100%, tehát kb abban a magasságban lehettek, amit írtam.
És miért nem hívtál fel?