RADIOSITE Fórum

• Class FM

#32816  Szerző: LuciFerko

amúgy az a szar, hogy itt Enyingen egy szarkínairádióval csak az országosakat hallani. Egyik helyi sem elég erős itt.
 #32815  Szerző: nyikolaj

Hát gyerekek!Én sosem voltam országos rádio párti,A Danubiust,és a Slágert is,csak néha hallgattam(vagy csak kényszerből,itt Miskolcon)
De a lényeg az,hogy ez az új 2 adó számomra nudli!
Amit most mondok az történelmi pillanat(számomra).
Inkább nyerték volna meg a régi adók a pályázatot.
 #32774  Szerző: mlaszlo

pébégáz írta:Ezt írhatnám a Neohoz is. Nem vagyok hanyattesve egyik új rádiótól sem. Nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy a Class vagy a Neo jobb. Ide-oda kapcsolgatok a kettő között. Ha az egyiken szar szám megy, átkapcsolok a másikra, majd vissza, ha ott is adnak valamit, ami nem tetszik. A hangminőséggel általában nincs problémám, de lehet, csak azért, mert nem high-end a rendszerem, és csak egy AIWA minihifim van, de lehet, hogy csak simán botfülű vagyok.

Azt szerintem mindkét állomásról el lehet mondani, hogy a zenékben nincs koncepció. A Class sokat ismétel. A Bánat utcát ma este is adták.
Ezt én is tapasztaltam, hogy a Class-on viszonylag sok az ismétlés. Tegnap Jáksó műsorában gyűjtötték a véleményeket a zenei kínálatról és ahogy hallottam a legtöbb betelefonáló nem bánta az újítást, de jobban szeretnék, ha több, korábban a Danubius által játszott számok mennének. Ezzel én is egyetértenék.
 #32769  Szerző: mgabor

szerintem se olyan gáz, a Neo lehet, hogy jobban próbál az előírt MPX értékhez igazodni (nekem szereti a fülem, hogy nincs széjjelkompresszálva :))
a Classnál lehet, hogy kicsit kevés a magashang
 #32757  Szerző: pébégáz

Ezt írhatnám a Neohoz is. Nem vagyok hanyattesve egyik új rádiótól sem. Nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy a Class vagy a Neo jobb. Ide-oda kapcsolgatok a kettő között. Ha az egyiken szar szám megy, átkapcsolok a másikra, majd vissza, ha ott is adnak valamit, ami nem tetszik. A hangminőséggel általában nincs problémám, de lehet, csak azért, mert nem high-end a rendszerem, és csak egy AIWA minihifim van, de lehet, hogy csak simán botfülű vagyok.

Azt szerintem mindkét állomásról el lehet mondani, hogy a zenékben nincs koncepció. A Class sokat ismétel. A Bánat utcát ma este is adták.
 #32748  Szerző: Richmonde

Szelerailway írta:Hát ma reggel belehallgatva az adásukba,megállapítható,hogy sikerül nekik egyre balkánibb hangzást varázsolni!Néha úgy szól,mint mikor a Slágernél előjöttek a hangzásgondok!Hát ez így,egyenlőre,nagyon gyenge...
Adjunk már a technikára egy kis haladékot nekik! Stanleyék két hete nem alszanak max 3 órákat és próbálnak a szarból egy várat felépíteni, ami még egy kisköz rádiónál is cinkes 3 hét alatt. Egy tökéletesen működő rendszert - ami már ténylegesen üzemel - minimum egy hónap pöccre belőni. Türelem.
 #32698  Szerző: SzD

Nem Klasszik, hanem Class FM, de sebaj.
Ha most belehallgatsz, akkor nyilván tudod ki a reggeles. Délután meg majd lesz Garami Gáborral kívánságműsor...a többi rejtély. :)
 #32696  Szerző: donb

A klassziknál ma kik lesznek a műsorvezetők?
 #32685  Szerző: Szelerailway

Hát ma reggel belehallgatva az adásukba,megállapítható,hogy sikerül nekik egyre balkánibb hangzást varázsolni!Néha úgy szól,mint mikor a Slágernél előjöttek a hangzásgondok!Hát ez így,egyenlőre,nagyon gyenge...
 #32674  Szerző: mgabor

akkor hallgassatok madárcsicsergést :D
  • 1
  • 471
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 510