RADIOSITE Fórum

• Class FM

#32673  Szerző: nekem8

Ez egy nagy FOS az egész! :shoot:
 #32658  Szerző: djlacee

egyébként miért nem www.class.fm ?
 #32654  Szerző: egon2

A Class Fm webboldala megint nem elérhető.
 #32584  Szerző: LuciFerko

lorenzo írta:Ezek se tudnak összerakni úgy egy hírblokkot, hogy egyforma hangerővel szóljon benne minden. A hanganyagokat nem hallani, vazz, de tényleg nem. Normalizáljatok legalább vagy valami... Nagyon tré így. A tartalmat már nem is figyelem, mert élvezhetetlen a minőség.
buszon hallgattam de.. :wailing:
 #32545  Szerző: SzD

Na már nem is élő Jáksó műsora...

Szerk.: És már nem is olyan jó.
 #32538  Szerző: lorenzo

Ezek se tudnak összerakni úgy egy hírblokkot, hogy egyforma hangerővel szóljon benne minden. A hanganyagokat nem hallani, vazz, de tényleg nem. Normalizáljatok legalább vagy valami... Nagyon tré így. A tartalmat már nem is figyelem, mert élvezhetetlen a minőség.
 #32532  Szerző: reaxol

Egyre jobb ez a rádió, jóhangulatú a műsorvezetés, a zenék is nagyon nagy %-ban jók, mondjuk ilyen Fiesta meg Desperadokat kihagyhatnának, de a kivánságműsoron kívül nagyon ritka a fos magyar zene.

A Neo az viszont egyre inkább no comment...
 #32514  Szerző: gobbi

na jóóóó, túloztam :) (de csak egy kicsit :P :)
 #32512  Szerző: Richmonde

gobbi írta:Óriási! Elsőre nem is vetted észre? :P

nem tudom munkatársként vagy vállalkozóként ül ott..., de lehet hogy az egyetlen háttér-szakember
Nem bazz :D sztem az utóbbi. Azt, hogy az egyetlen lenne azt nem hiszem, de tény, hogy keni-vágja a Zenont.
 #32507  Szerző: gobbi

Óriási! Elsőre nem is vetted észre? :P

nem tudom munkatársként vagy vállalkozóként ül ott..., de lehet hogy az egyetlen háttér-szakember
  • 1
  • 472
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 510