RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#37058  Szerző: Gyurii91

Messze van.

Nem értem miért jó, a határ melletti adótorony... Románoknál jobban szól a magyar rádió, mint itt. :D
 #37057  Szerző: donder

Gyurii91 írta:
SzD írta:
donder írta:ne annyira tekerj már bele (pl: 90.9 -94,4-og, mert ott is lehetnek kószáló adók!
Gondolom, előtte már csinálta és nem véletlenül tekert ott...
Igen, sajnos itt Békésben ennyi van..
Még a Class, Neo és MR2-t is "ügyeskedni" kell az antennával az RDS-es vételért. (Nagyon hiányzik egy Class FM szentesi adótorony...)

Ami még abban a tartományban vehető autórádióval. Az FM90.2 Radio1 Orosháza, Europa FM 93.2 Nagyvárad :S :lol:
Komádi nem jön?? :mellow:
 #37020  Szerző: Gyurii91

SzD írta:
donder írta:ne annyira tekerj már bele (pl: 90.9 -94,4-og, mert ott is lehetnek kószáló adók!
Igen, sajnos itt Békésben ennyi van..
Még a Class, Neo és MR2-t is "ügyeskedni" kell az antennával az RDS-es vételért. (Nagyon hiányzik egy Class FM szentesi adótorony...)

Ami még abban a tartományban vehető autórádióval. Az FM90.2 Radio1 Orosháza, Europa FM 93.2 Nagyvárad :S :lol:
 #36993  Szerző: SzD

#36989  Szerző: donder

Gyurii91 írta:Én is megpróbálkoztam vele. (DXing) :D

http://www.youtube.com/watch?v=mIenP0YtSPg

(Hangot tekerjetek, ha megnézitek...)
OK, szép is lett, de máskor légyszi ne annyira tekerj már bele (pl: 90.9 -94,4-og, mert ott is lehetnek kószáló adók! Köszi! És szép lett! :yes:
 #36915  Szerző: Snake

olyat nézz amiben Sharx + digiceiver van
nekem casablanca mp56 van, ezt tudom ajánlani, én 20ért vettem használtan.
 #36901  Szerző: LuciFerko

FMDX-re nem ajánlom az ATS-909et mert a szelektivitása :vomit: valamint ha ott egy erős helyi adó akkor a sáv egy részét szépen szétcsapja. FMDX-re blaupunk autorádiókat ajánlok, egész olcsón be lehet őket szerezni. Zvartoshu is azzal tolja 8-)
 #36896  Szerző: Mauro

Máté írta:Én is gondolkoztam egy Sangean ATS 909-en ,de az 51.000 ft :shock: :shock: :shock: !!
Igen az ára tényleg borsos. De minőségért fizetni kell.

:(
  • 1
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • 541