RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#95881  Szerző: Ivoa

greg írta:Nincs ott Horváth Péter tudtommal...
Nincs? A Rádió 1-fórumban mintha azt olvastam volna, hogy május 1-től ott van (én nem hallottam május 1 óta sehol, mondjuk nem is kerestem). Ettől még persze igazat adok Neked.
 #95880  Szerző: greg

Nincs ott Horváth Péter tudtommal...
 #95878  Szerző: Ivoa

viktorio írta:Műsorvezetőkben sem bővelkedhetnek, ha Pordán Petra hétköznap reggelente is és hétvégén is dolgozik...
Most már ott van Horváth Péter is. Majd találnak neki megfelelő idősávot.
 #95877  Szerző: Ivoa

mlaszlo írta:Egyre kiszámíthatatlanabbnak érzem ezt a rádiót és nem jó értelemben. Van 20-30 szám, ami állandóan megy, közé pedig betesznek valamit éppen ahogy sikerül. Nem számít, hogy elüt teljesen az addigiaktól vagy hogy mennyire éles váltás az előző szám után.
Kállay-Saunders András, Compact Disco, Wolf Kati és Janicsák Veca számain kívül más is szokott menni a Made in Hungary-ben?
Ha a hallgatottsági mérésben jó eredményt is ér el, az szerintem annak lesz köszönhető, hogy nincs konkurenciája.
A Rádió 1 is sokáig a leghallgatottabb adó volt Bp-en, ennek is ez volt az oka (mármint, hogy nem volt kaliberében hasonló adó). Ez ugye a Roxy megszűnése utánra értendő.
 #95871  Szerző: viktorio

Műsorvezetőkben sem bővelkedhetnek, ha Pordán Petra hétköznap reggelente is és hétvégén is dolgozik...
 #95866  Szerző: mlaszlo

Egyre kiszámíthatatlanabbnak érzem ezt a rádiót és nem jó értelemben. Van 20-30 szám, ami állandóan megy, közé pedig betesznek valamit éppen ahogy sikerül. Nem számít, hogy elüt teljesen az addigiaktól vagy hogy mennyire éles váltás az előző szám után.
Kállay-Saunders András, Compact Disco, Wolf Kati és Janicsák Veca számain kívül más is szokott menni a Made in Hungary-ben?
Ha a hallgatottsági mérésben jó eredményt is ér el, az szerintem annak lesz köszönhető, hogy nincs konkurenciája.
 #95629  Szerző: Attis

mlaszlo írta:
Attis írta:
Miért kell minden megszolalast igy kezdenie Arturnak, hogy "Sziasztok, Katai Artur vagyok"??? Na mindegy, a zene jo, a vetel turheto
Kátai Artúr..... a Danubius station voice-a? :o
Nem inkább Kálid Artúr? :)
Kátai Artúr műsorvezető, a Danubius hangja pedig Kálid Artúr volt, mellesleg most Ő a Music FM station vioca-a is.
Jogos!!! :hit:
 #95628  Szerző: mlaszlo

Attis írta:
Miért kell minden megszolalast igy kezdenie Arturnak, hogy "Sziasztok, Katai Artur vagyok"??? Na mindegy, a zene jo, a vetel turheto
Nem inkább Kálid Artúr? :)
Kátai Artúr műsorvezető, a Danubius hangja pedig Kálid Artúr volt, mellesleg most Ő a Music FM station vioca-a is.
 #95626  Szerző: Attis

• 1
  • 477
  • 478
  • 479
  • 480
  • 481
  • 565