RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#93800  Szerző: csokie

Ivoa írta:
csokie írta:
tom1208 írta:Jó lenne ha majd pályáznának a Gödöllő 93,6-ra, akár úgy is, hogy ugyanaz a műsor menne rajta mint a 103,9-en. Hajrá-hajrá :boldog:
Volt egyáltalán bármilyen szó is, hogy újrapályáztatják a 93.6-ot?
http://www.mediatanacs.hu/uploads/9/25/ ... lo_936.pdf
A pályázati ajánlatokat a pályázati felhívás kijavítására tekintettel 2012. március 19-én 10.00-12.00 óra között lehet benyújtani.
Rádió 6, Lakihegy, Gong, Best of Rock FM, Infó rádió stb. is pályázhat rá pl vételkörzet bővítés címen is akár, de a 103,9-et nem láttam rajta... 570 ezer + ÁFA kicsit sok erre a frekire... ja és plusz pontot kap, aki az RDS PI-t használja :D
 #93764  Szerző: Ivoa

csokie írta:
tom1208 írta:Jó lenne ha majd pályáznának a Gödöllő 93,6-ra, akár úgy is, hogy ugyanaz a műsor menne rajta mint a 103,9-en. Hajrá-hajrá :boldog:
http://www.mediatanacs.hu/uploads/9/25/ ... lo_936.pdf
A pályázati ajánlatokat a pályázati felhívás kijavítására tekintettel 2012. március 19-én 10.00-12.00 óra között lehet benyújtani.
 #93738  Szerző: csokie

#93737  Szerző: asr27

Minek? :gülü2:
 #93735  Szerző: tom1208

Jó lenne ha majd pályáznának a Gödöllő 93,6-ra, akár úgy is, hogy ugyanaz a műsor menne rajta mint a 103,9-en. Hajrá-hajrá :boldog:
 #92576  Szerző: radio100jozsi

Ma voltam Székesfehérváron autóval Csévharasztról. Monorig a szokásos mono-néha besistereg, Monortól a 4-esen már Sztereó, és az M0-M5-M0-M6-régi 7-esen végig tiszta, semmi gond nincs a vétellel. Martonvásárra érve kellett monoóba váltanom, majd a központban a lámpás csomópontban várva a zöldet valami nagyon beárnyékolt, mert jóformán semmi nem jött. De elindulva ismét volt vételem, és egészen Velencefürdőig monóban tökéletes vétel volt a Juventusnak, te már innentől egyre jobban zajos, és Gárdonynál tekertem is át a 101,8-ra a Rádió1-re Fehérvára. Visszafelé a helyzet ugyan ez, én szempontomból pont jó az átfedés a Rádió1 és a Juventus között ebben az irányban. :)
 #92575  Szerző: radio100jozsi

LuciFerko írta:
LuciFerko írta: Hi! a Fabiának jó az antennája, nekünk is az van! Amúgy erősítős antenna! Van tápfeladás? Mert ha nincs akkor az a baj! Gyárilag csak a gyári rádióval szerelik be, amúgy szervízben kell berakatni!
Jó kérdés, nekem Eco van, de szakszervizben szereltettem be a CD-s rádiót, de meg nem mondom, hogy mi, hogy lett bekötve. De akkor ha cserélek benne rádiót, akkor feltétlenül rákérdezek, de én továbbra is inkább a rádióm gyenge érzékenységére gyanakszom.
 #92571  Szerző: Glenn

Ivoa írta:Ha tényleg lehet a tendenciáknak hinni, akkor nem jelent sok jót a Juventus részére, hogy a hallgatók majd' fele 50+ korosztályú... :S
Miért? Épp így nincs konkurrenciája.
 #92439  Szerző: zsigulifm

Itt változatlanul 60dB.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 260