RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#120161  Szerző: adam1400

Azért mert ha kiírná a számok címét könnyebb lenne követni. Most attól hogy én felveszem az nem jelent semmit. És ha nem vagyok otthon akkor nem veszem pl. És ha otthon vagyok akkor a nyíregyházit szoktam hallgatni mert ott van műsorvezető. A Rádió1-et meg csak vissza szoktam hallgatni és nem is mindegyiket ismerem.
 #120148  Szerző: Zorro90

kukac írta:Örülök neki, de a jóember még nem tudta ennyi idő alatt beszerezni magának, hogy ennyire forszírozza, vajon játssza-e a rádió vagy nem?
Ahhoz képest, hogy állandóan rögzíti a stream-et, elég érdekes, hogy pont ő kérdez ilyet. Szerintem csak szimplán lusta volt megkeresni vagy megfigyelni, és minket is "a saját dolga" megkönnyítésére akart felhasználni.
 #120146  Szerző: kukac

Örülök neki, de a jóember még nem tudta ennyi idő alatt beszerezni magának, hogy ennyire forszírozza, vajon játssza-e a rádió vagy nem? Azért nem volt ez akkora eresztés hogy tizenévvel később is napokig kelljen emlegetni.
 #120143  Szerző: Attis

kukac írta:Hagyd már ezt a deep swinget, rá vagy tekeredve vagy mi van?!
Én szerettem ezt a zenét! Amikor sláger volt, és dizsiben hallottam... De ez nem ma vagy tegnap volt. 2000-ben, ha jól rémlik. (Nem gugliztam utána.) Mai slágernek nem mondanám. De legalább unikum, talán még a megboldogult K1 idejében hallottam utoljára rádióban ezt a számot. Na off vége!
 #120015  Szerző: kukac

Zorro90 írta:
kukac írta:@Zorro90: "A hozzászólásaimba igyekszem minél több
szakmaiságot is vinni, de szubjektivitás mindig van
és lesz bennük, ilyen vagyok..."
- ha nem tudsz különbséget tenni a szubjektív és a szakmai véleményed között, akkor ez két dolgot jelent: vagy te vagy a világ legprofibb radiósa, vagy nem...
Utóbbi esetben rugalmasan kezelendő.
Utóbbi nyert, főleg mivel csak hallgató vagyok :D
- akkor suszter, kaptafa.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 482