RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#29639  Szerző: mgabor

operator írta:Nem a Sztár hanem az Express. a Sztárnál szó sem volt a megszűnésről, figyelmedbe ajánlom az Express topikját.
konkrétan arról volt szó, hogy a miskolci Sztárt az N-Joy veszi át, ezzel egyidőben meg az Expressnél is változik valami, de azt nem tudni
 #29638  Szerző: Obladioblada

Na most ezt azért nem értem, mert (ha) az express helyén bármi indul (ha indul, nem tudunk semmit erről), az felejtse el a Miskolc jelzőt. A sztárnál pedig arról volt szó, hogy marad a neve...
 #29636  Szerző: operator

centerweb írta:
A Sztár vagy az Express helyén?
Egyértelmű hogy a Sztár.

Egyébként ez eddig nem volt, hiába 404, szerintem holnap vagy holnapután már működni is fog: http://miskolc.radioplusz.hu/
Nem a Sztár hanem az Express. a Sztárnál szó sem volt a megszűnésről, figyelmedbe ajánlom az Express topikját.
 #29634  Szerző: centerweb

A Sztár vagy az Express helyén?
Egyértelmű hogy a Sztár.

Egyébként ez eddig nem volt, hiába 404, szerintem holnap vagy holnapután már működni is fog: http://miskolc.radioplusz.hu/
 #29633  Szerző: Szd96

:shock: :shock: A Sztár vagy az Express helyén?
 #29632  Szerző: Rádiós

A Plusz holnap indul Miskolcon.
 #29631  Szerző: Obladioblada

hdshouter írta:Azt nem tudja valaki, hogy mikor lesznek a pontos váltás dátumai az Expressznél, meg a Sztárnál? :)
A sztrárnál holnap (nov 1), olvass vissza, de hogy mi és hogy az rejtély. :) Az expressnél meg franc tudja, csak spekulál itt mindenki, minden játszik, új stáb-régi tulaj, régi stáb-új tulaj, új tulaj-új stáb, talán új név, talán régi név, arculat, lehet hogy belekerül egy hálózatba, stb... Nekem az jön le, hogy fingjuk sincs. Várják, hogy valaki megvegye.
 #29621  Szerző: hdshouter

Szd96 írta:
nyikolaj írta:De remélem akkor a miskolci Sztár is megszünik?! :twisted:
Remélem ami helyette fog szólni az nem lédigaga és barátai stílusú lesz
Ezzel én is egyetértek. Ez a Sztár fM egy nagyon jó adó lenne, ha valaki foglalkozna vele! Lehetnének szerkesztett, tematikus műsorok ezeken a zenéken belül. Mittudomén, a 60-as évek klasszikusai, a 70-es évek kemény rockja, mindegyikhez műsorvezető, és az már úgy egész jó lenne! Én is többet hallgatnám! De valóban, ha egy ilyen R1, vagy Gold stílusú adó jönne a helyére annak meg nem örülnék.
Arról nem beszélve, hogy ott van még Miskolcon az a másik két adó, amelyek közül az egyik kisköz. Az Expresszt őszintén szólva nem sajnálom, bár valahol azzal mindig jobban szimpatizáltam, mint a Gold-al (amíg volt) mert azért ott volt valami team, műsorok, stb. csak lehetőség ne volt arra, hogy itt a városban hallgassuk, mert ugye mindenki másnak szól az, csak a Miskolciaknak nem. Elképzelni se tudom mi lesz ahelyett.
A Park meg... hát... (kicsit OFF, de azért nem akarom külön a Park topikba leírni)
Picit valahol nekem is kéne erről biztosat tudni, de még hogy milyen stílusú adás lesz rajta, azt nem tudni. Viszont állítólag lesz arculata a Parknak, reklámok, műsorelemek, szignálok stb. De a váltást itt még inkább sajnálni fogom! A Park szerintem nagyon egyedi dolgot képviselt itt B-A-Z megyében. Úgyhogy reméljük a legjobbakat, és azt, hogy az új tulajdonosok nem lesznek minden jó elrontója.

Ja és mégvalami! Azt nem tudja valaki, hogy mikor lesznek a pontos váltás dátumai az Expressznél, meg a Sztárnál? :)
 #29586  Szerző: Szd96

nyikolaj írta:De remélem akkor a miskolci Sztár is megszünik?! :twisted:
Remélem ami helyette fog szólni az nem lédigaga és barátai stílusú lesz
 #29585  Szerző: Mauro

árpi írta:szakmai körökben nyílt titok már 1-2 hete hogy a pesti Sztár FM-ből Rise FM lesz.
Ez biztos?
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 65