Szd96 írta:nyikolaj írta:De remélem akkor a miskolci Sztár is megszünik?! 
Remélem ami helyette fog szólni az nem lédigaga és barátai stílusú lesz
Ezzel én is egyetértek. Ez a Sztár fM egy nagyon jó adó lenne, ha valaki foglalkozna vele! Lehetnének szerkesztett, tematikus műsorok ezeken a zenéken belül. Mittudomén, a 60-as évek klasszikusai, a 70-es évek kemény rockja, mindegyikhez műsorvezető, és az már úgy egész jó lenne! Én is többet hallgatnám! De valóban, ha egy ilyen R1, vagy Gold stílusú adó jönne a helyére annak meg nem örülnék.
Arról nem beszélve, hogy ott van még Miskolcon az a másik két adó, amelyek közül az egyik kisköz. Az Expresszt őszintén szólva nem sajnálom, bár valahol azzal mindig jobban szimpatizáltam, mint a Gold-al (amíg volt) mert azért ott volt valami team, műsorok, stb. csak lehetőség ne volt arra, hogy itt a városban hallgassuk, mert ugye mindenki másnak szól az, csak a Miskolciaknak nem. Elképzelni se tudom mi lesz ahelyett.
A Park meg... hát... (kicsit OFF, de azért nem akarom külön a Park topikba leírni)
Picit valahol nekem is kéne erről biztosat tudni, de még hogy milyen stílusú adás lesz rajta, azt nem tudni. Viszont állítólag lesz arculata a Parknak, reklámok, műsorelemek, szignálok stb. De a váltást itt még inkább sajnálni fogom! A Park szerintem nagyon egyedi dolgot képviselt itt B-A-Z megyében. Úgyhogy reméljük a legjobbakat, és azt, hogy az új tulajdonosok nem lesznek minden jó elrontója.
Ja és mégvalami! Azt nem tudja valaki, hogy mikor lesznek a pontos váltás dátumai az Expressznél, meg a Sztárnál?