RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#151159  Szerző: Kovi02

10 db ES vétel "karácsonyra" :D /December 15.-én tervezett áramszünet volt ES közben. :(
 #151158  Szerző: Gr3g0ry

Váratlanul sikerült vennem a 103.9-et :D/Számonkérés előtt 1-2 órával becsípődött a derekam(1-2 napom elszenvedtem)...
 #151153  Szerző: Glenn

Nyáron megszületett a második fiam / tavasszal egy suzukis elnézte a mackósajtot.
:)
 #151148  Szerző: markfelt

Rommá buliztam magam Malmöben / Lefejeltem egy kresztáblát (józanul) és enyhe agyrázkódást kaptam.

Ez jó téma! Többiek?
 #151147  Szerző: Gr3g0ry

Kevesebb mint 24 óra maradt még a 2015-ből... :(
Legjobb/Legrosszabb élmények?
 #151003  Szerző: donder

Apropó Tesco:

Debreceni szóbeszéd szerint már Októberben be kellett volna zárnia az Airport Extra Tesco-nak, továbbá a Kossuth téri Express-nek.
De mivel ez nem történt meg így ez is kacsa volt..

Jelenlegi infók szerint 5 évben gondolkodik a tesco hogy a debreceni 11K Extra Tesco-t bezárja vagy leépíti (Kishegyesi út)

Ami viszont enged erre következtetni, az az, hogy az Optika részleg már bezért, a telefon részleg a felére zsugorodott, a Non-Food raktárnak a zöme már kiürítés alatt áll, stb.

De aki esetleg a kereskedelemben dolgozik, annak csak azt tudom javasolni hogy NE válassza a teszkót, kivéve ha puszipajtása az ottani áruház-igazgatónak.

(tudnék mesélni hogy mi folyik errefelé, de erről nyilvánosan nem akarok beszélni) ;)
 #151001  Szerző: donder

A Tesco nem vonult ki a saját neve alatt futó szolgáltatásából :D
Hülye is lenne..
A Clubcard rendszerük is szoros összefüggésben van a Tesco Mobile-al.
A +31-hívószámról nem is beszélve.
Ami viszont fura, hogy az utóbbi időben belsős dolgozóknak flottaváltás volt, és a korábban a Praktikerrel közös flotta helyett most egy új van. Vagy Telenorosok lettek Telekomból vagy fordítva. (Belsős infó, mivel jelenleg a teszkónál dolgozom...)
admin írta:
szemilan írta:
Tényleg kivonul a Tesco Magyarországról?

http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/teny ... or%27..%27
Hozzáteszem a Tesco Mobile-ból már kiszállt a Tesco, így 100% tulajdonosa a Vodafone Magyarország lett. Várhatóan az ügyfeleket átterelik a cégből és végleg megszűnik.
jön majd a walmart, és semmi sem változik a néven, meg a színeken kívül
 #150936  Szerző: djlacee

Antenne :D
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 541