RADIOSITE Fórum

• Balaton Rádió - Siófok - 88.7 MHz

#87791  Szerző: Milán

Ment ma is az adó kb. 17 óra körül, bár nem akkora teljesítménnyel mint amekkorával szokott, mert csak a kórház körül jött szépen, kb. a "gyorsétteremig".Aztál sistergett elég rendesen.Zene nem volt, az hogy az RDS ment-e arról fogalmam sincs, mert nem olyan mobil volt nálam amely "RDS képes" :((
 #87746  Szerző: asimov

Tetoantennaval/blau-val dinamikus rds/rt van. Ezek sorrendben:
BOLDOG
KARA-
CSONYT
KIVA-
NUNK
FM 88 7
(youtube video) Teloval mar nem jon le, az udvarban sem.
Ez a karacsonyi "izeles" nekem sem jon be, de nyilvan oka van annak, ha ez szol most es tesztadasnal nagyon jol megfelel.
 #87736  Szerző: Klamancsek

Szabikám, hallgatom a nagy készülődést...
Nem nyúltatok rossz fiókba?
Biztos, hogy ezt a zenei kínálatot terveztétek karácsonyra?
Értem én, hogy a mai modern sztárok nem tudnak karácsonyi klasszikusokat,
de ez a főként magyar és régi felhozatal a későbbi arculat indításához kissé erős... (erősen gyenge)

:shock:
 #87731  Szerző: Hulk

Nem arról volt/van szó, hogy fiatal a célcsoport?
Akkor mi ez a karácsonyi ájbáj válogatás?

Osztályidegen zenék, csak azért, mert karácsony van? Eddig hatalmas csalódás ezt a rádiót hallgatni!

És Cserháti Zsuzsa után jön majd Rihanna és David Guetta, "ha elmúlik karácsony"? (ez meg Neoton)

:ayfkm: :megusta: :troll:
 #87726  Szerző: LuciFerko

Hát... Őszintén most elég nagyot csalódtam. Minek egy n+1-edik sablonrádió? Jó teszt, de mehetne pl lounge, vagy egyéb nyugis zene karácsonykor... És könyörgök: felejtsük már el a jutub ripeket! De ahogy mondtam remélem ez csak átmeneti állapot, és kellemesen csalódok majd.
 #87725  Szerző: Milán

Én a Szinetárékat is mellőzném. :) Egyre jobban kíváncsi vagyok a szignálokra.De nem rossz.

SZERK.
A DESPERADO YOUTUBE-OS!
 #87722  Szerző: djlacee

Hát, zene vége lemarad, meg más számoknál azért van némi minőségprobléma is (pl telefon minőségű zene)... Meg aztán valahogy nem illik ez a "sablon" non-stop karácsonyi zene a Balatonhoz, és nem csak frissek, hanem 80-as évekbeliek is, meg Cserháti Zsuzsa, bár ez még csak teszt, ezek a hibák talán elnézhetők.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 59