RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124694  Szerző: egon2

Ha már országos URH frekvenciát kap,a középhullámú sugárzást meg lehetne szüntetni.
 #124686  Szerző: mikrofonos

Én egészen elszomorítónak tartom (de tudnék ehhez képest kevésbé szalonképes jelzőket is írni), hogy a Dankó terjesztése érdekében ilyen erőket mozdítottak meg. Mi lett volna, ha ugyanilyen buzgalommal nyomatták volna annak idején a regionális studiók sugárzását. Az nyílvánvalóan akkor "senkinek" nem volt ennyire fontos. Na persze akkor más volt a rádiós vezérkar.
Az viszont igaz, hogy amit ma az MTVA felvállal azért kiáll "tűzon-vízen" keresztül és el kell ismerni, hogy rendesen megcsinálja, amit viszont nem, azt rövid úton lesepri a porondról.
 #124685  Szerző: egon2

Kedves Admin!

Elnézést,én voltam a figyelmetlen!
 #124683  Szerző: markfelt

egon2 írta:Január 2.tól a Dankó Rádió az összes középhullámú frekvenciáján (1116Khz Miskolc/Mosonmagyaróvár,1251Khz, Nyíregyháza,Szombathely,1350 Khz Győr)befejezi a sugárzást?Tulajdonképpen a Dankó Rádió megy a mostani Kossuth frekvenciákra kivéve Budapest,és még pár frekvencia ahol továbbra is a Kossuth lesz fogható.
egon. olvass, ne csak írj.
minden le van írva a radiositeos cikkben.
 #124682  Szerző: egon2

Január 2.tól a Dankó Rádió az összes középhullámú frekvenciáján (1116Khz Miskolc/Mosonmagyaróvár,1251Khz, Nyíregyháza,Szombathely,1350 Khz Győr)befejezi a sugárzást?Tulajdonképpen a Dankó Rádió megy a mostani Kossuth frekvenciákra kivéve Budapest,és még pár frekvencia ahol továbbra is a Kossuth lesz fogható.
 #124678  Szerző: dkemeny77

Gyurii írta:Gyerekek ez a beírom a települést, és kidobja hol hallom majd a Dankót, és a Kossuthot ez akkora egy nulla, mint állat.. Beírtam neki egy falut, (Kunágota) szerinte nem lehet fogni csak digitálison meg interneten még a Kossuthot is!! :D

Békéscsabára meg kiírja, hogy 97,3 meg 103,0 Kossuth, Dankó meg semmi. Gyula itt van 15km-re légvonalban lehet majd hallgatni onnan itt is a Dankót..

VICC! :roll:

nem is kéne hogy hallgathato legyen sehol aki nagyon szeretné az hallgassa tv-n ha már ugyis megvolt az etoltetett digitalis atallas
 #124676  Szerző: Gyurii

Gyerekek ez a beírom a települést, és kidobja hol hallom majd a Dankót, és a Kossuthot ez akkora egy nulla, mint állat.. Beírtam neki egy falut, (Kunágota) szerinte nem lehet fogni csak digitálison meg interneten még a Kossuthot is!! :D

Békéscsabára meg kiírja, hogy 97,3 meg 103,0 Kossuth, Dankó meg semmi. Gyula itt van 15km-re légvonalban lehet majd hallgatni onnan itt is a Dankót..

VICC! :roll:

(Sőt annyira profi, hogy Szeghalomnak még a 99,4-es helyi frekvenciáját nem is mutatja!) *FACEPALM*
 #124663  Szerző: markfelt

egon2 írta:A NMHH a Kossuth-Dankó frekvencia cseréjével kapcsolatban létre hozott egy weboldalt,ahova beirod a település nevét és kiadja,hogy Január 2.tól mely frekvenciákon hallgathatod e két rádió csatornát.Na már most ezek szerint Székesfehérvárott
A Dankó rádió nem fogható.Szerintem a 100,8Mhz elszól Fehérvárig.
a vételkörzezetek a térképen igencsak alulméretezettek, kb. azt mutatják, hogy pincében, kínai konyharádión hogy szólna.
igazából mondjuk egy jobb autórádióval szerintem mindenhol fogható lesz a dankó.
 #124660  Szerző: egon2

A NMHH a Kossuth-Dankó frekvencia cseréjével kapcsolatban létre hozott egy weboldalt,ahova beirod a település nevét és kiadja,hogy Január 2.tól mely frekvenciákon hallgathatod e két rádió csatornát.Na már most ezek szerint Székesfehérvárott
A Dankó rádió nem fogható.Szerintem a 100,8Mhz elszól Fehérvárig.
 #124653  Szerző: DRoland

A Kossuth topikban már megírtam a véleményem, de ide is vonatkozik!
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 81