RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#31572  Szerző: reaxol

El tudom képzelni, hogy a Slágerhez hasonlóan ők is vettek (?) egy rádiót aztán azon folytataják Bp-en, vagy a Klassz helyett végülis a Danubius szól tovább, lehet még a név is marad. Ki tudja? De nagyon fura az, hogy ők is meg a tulajdonosuk is csak úgy szép csendben tudomásul vették az extraprofitot termelő rádiójuk elvesztését.
 #31569  Szerző: lambda

A rádió részéről is túl nagy a csend! Ezek valószínüleg tényleg készülnek valamire! :)
 #31559  Szerző: mgabor

Promenád írta:Hogyha arra buzdítani tudja a lakosságot, hogy tiltakozzanak tőrvényes úton a megszűnés ellen, akkor szerintem így teljesen mindegy már nekik.
egy piros szalag meg egy dudaszó nem kerül semmibe, a DAB vevő meg 40 ezer forint, kiderülne gyorsan, hogy mindent azért mégse érnek meg bochkorék :)
 #31549  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Miért? Ideje népszerűsíteni, vagy a földfelszíni digitális tv mellé betenni a közszolgálati rádiók mellé. Régebben is akkora őrület volt a CCIR – URH vevők iránt, amikor csak keleti vevőket lehetett kapni az országban, akkor is egekbe voltak az árak. Most már szinte egy OIRT – URH készüléknek lesz muzeális összege. Ilyen dolgokon múlik az egész.
egy kereskedelmi vállalkozás nem fog abba belevágni, hogy a DAB vevők elterjedéséig veszteségesen (feleslegesen) működjön...
Hogyha arra buzdítani tudja a lakosságot, hogy tiltakozzanak tőrvényes úton a megszűnés ellen, akkor szerintem így teljesen mindegy már nekik. Ebből sincs egy huncut profitjuk. Egy helyi freki sem fogja kihúzni őket a bajból, ha elötte meg országosak voltak. Az Antenna Hungária tudná fejleszteni az egészet, nem marasztanák el az ütemszerű kiépítés elhúzódása miatt.
 #31545  Szerző: mgabor

Promenád írta:Miért? Ideje népszerűsíteni, vagy a földfelszíni digitális tv mellé betenni a közszolgálati rádiók mellé. Régebben is akkora őrület volt a CCIR – URH vevők iránt, amikor csak keleti vevőket lehetett kapni az országban, akkor is egekbe voltak az árak. Most már szinte egy OIRT – URH készüléknek lesz muzeális összege. Ilyen dolgokon múlik az egész.
egy kereskedelmi vállalkozás nem fog abba belevágni, hogy a DAB vevők elterjedéséig veszteségesen (feleslegesen) működjön...
 #31533  Szerző: Promenád

mgabor írta:
Promenád írta:Arról tudd esetleg valaki, hogy DAB + - on sugároznak-e tovább? - erről nem olvastam semmit se.
minek, annak a tíz-húsz technikaőrültnek? :)
Miért? Ideje népszerűsíteni, vagy a földfelszíni digitális tv mellé betenni a közszolgálati rádiók mellé. Régebben is akkora őrület volt a CCIR – URH vevők iránt, amikor csak keleti vevőket lehetett kapni az országban, akkor is egekbe voltak az árak. Most már szinte egy OIRT – URH készüléknek lesz muzeális összege. Ilyen dolgokon múlik az egész.
 #31531  Szerző: mgabor

Promenád írta:Arról tudd esetleg valaki, hogy DAB + - on sugároznak-e tovább? - erről nem olvastam semmit se.
minek, annak a tíz-húsz technikaőrültnek? :)
 #31524  Szerző: Promenád

Arról tudd esetleg valaki, hogy DAB + - on sugároznak-e tovább? - erről nem olvastam semmit se.
 #31523  Szerző: Chriss

sajnos az elmúlt 10-12 év bőven kinevelte az ilyen véleményüket nem vállaló, soha semmi korrekt dolgot nem mondó, viszont örökké a zavarosban halászó droidokat, média munkásokat, akik fennen hangoztatják, hogy a piacból élnek és milyen sikeresen...
:vomit:
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 109