RADIOSITE Fórum

• Politika

#114122  Szerző: Glenn

Odamegy pár elmebajos milliomos szocipalánta, betörnek, utána sipákolnak, hogy média, meg diktatúra. A libajnai-senkiházy-gyurcsótány meg tapsol és mocskosfideszezik hozzá. Elmehetnek a picsába!!! :x
Még annyit ehhez, hogy tanulni meg csak akkor lennének hajlandóak ezek a "bölcsészek", ha azt az én pénzemen tehetik, utána meg elhúzhatnak nyugatra kaszálni meg visszaköpködni. Szánalmasak...
 #114121  Szerző: mimi

amúgy egy jelenettel lehet szemléltetni a fidesz szánalmas mártírkodását: kivonulnak a bölcsészek a lendvay utcába, állnak a kis tábláikkal, békemenetes bácsika vörös fejjel ordít és lökdösi a gyereket, hogy akarsz-e sósavat a pofádba, amit az szó nélkül tűr, kopasz kigyúrt állatok, köztük egy gyilkossal önbíráskodnak odabent, megjelenik selmeczi, hogy jaj, de aranyos gyerekek, egyetek házisütit (nápolyit és vaníliáskarikát), aztán meg nyilatkozza, hogy borzasztó volt, és őrjöngtek, meg törtek és zúztak.
erősen elmegy ám a fidesz a picsába.
 #114119  Szerző: markfelt

mimi írta:tehát szerinted balosok és jobbosok léteznek az országban?
"ezért tart itt ez az ország" - mondás
 #114118  Szerző: mimi

tehát szerinted balosok és jobbosok léteznek az országban?
 #114116  Szerző: Glenn

djlacee írta:ezt most nem is értem
Úgy értettem, hogy ha ennyire teszel az egészre, akkor hogyhogy mégis hozzászólsz az egyik oldal részéről? A fórumozók többsége - akik szintén nem foglalkoznak politikával - nem ír ide semmit, meg nem is "lánchídozik, klubozik". Én elítélném azt is, ha balos aláírásgyűjtőt bántalmaznának, de milyen érdekes, ilyesmi nem történik...
 #114113  Szerző: djlacee

Pasa írta:
djlacee írta:Hol nem szarom le hogy ki köp le kit?
Rendben, csak akkor azt áruld már el, hogy van mégis véleményed, amit itt is szoktál hangoztatni? :o
ezt most nem is értem
 #114112  Szerző: Glenn

djlacee írta:Hol nem szarom le hogy ki köp le kit?
Rendben, csak akkor azt áruld már el, hogy van mégis véleményed, amit itt is szoktál hangoztatni? :o
 #114111  Szerző: djlacee

Annnyira szánalmas ez az egész, de a legszánalmasabb, hogy aznap a csapból is ez folyt. Hol nem szarom le hogy ki köp le kit?
 #114045  Szerző: LuciFerko

Kép
  • 1
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 517