RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37226  Szerző: egon2

Az Ezeröcsi c.beszélgetősebb műsort este 8 tól kéne sugározni a Classon is akkor van beszélgetősebb műsor.
 #37225  Szerző: Snake

Van még mit állítani, de nem katasztrófa, nekem a hírek blokk teccik :) de az arculat is kezd messze jobban tecceni mint a Class-on.
 #37217  Szerző: Szelerailway

Nos,Így 2 nap hallgatózás után,ki milyen véleménnyel van az új stúdió,illetve az adásprocesszor beállításának hangzásáról?
Az Én meggyőződésem az,hogy -amennyiben igaz az,hogy egy az egyben a Sláger által is használt típusú adásprocira adták le a voksukat és használják-
a Sláger messze szebb,beállításokkal és hangzással szólt.Vélemények?
 #37199  Szerző: SzD

Az Ezeröcsit inkább a reggeli műsor után kellett volna betenni, vagy hattól nyolcig, ilyenkor meg lehetne kívánságműsor, vagy egyéb zenélgetős műsor.
 #37198  Szerző: Vendég

Zoey írta:Uuuuuuh. Ezen most kicsit meglepődtem: mindig figyelem, és általában 3-4-szerese a Class netes hallgatottsága a Neo-énál, ám amit most láttam, azértmár túlzás: Class FM - 1437 hallgató, Neo FM - 100 hallgató... (forrás: Streamstat) Ennyire béna lenne a Neo délutáni műsora? Na ezek után méginkább várom a Szonda-Ipsos kutatásának eredményeit...
Nem,csak a "hű de paradigmaváltás" miatt baromi sok szövegarányt vállaltak,szövegre meg - mint a mellékelt ábra mutatja - nem sokan kíváncsiak, főleg neten,munkahelyen. De pl. az autózók, akik már hazafelé tartanak - lévén ez egy drivetime műsor elvileg- sztem sokan hallgatják...
Sokan hallgatják a neot is neten, ha zene megy.... de netezés közben - legyél munkahelyen vagy otthon - te se dumát szeretnél főleg hallgatni... vagy igen?
 #37192  Szerző: Zoey

Uuuuuuh. Ezen most kicsit meglepődtem: mindig figyelem, és általában 3-4-szerese a Class netes hallgatottsága a Neo-énál, ám amit most láttam, azértmár túlzás: Class FM - 1437 hallgató, Neo FM - 100 hallgató... (forrás: Streamstat) Ennyire béna lenne a Neo délutáni műsora? Na ezek után méginkább várom a Szonda-Ipsos kutatásának eredményeit...
 #37173  Szerző: Promenád

Ma ismét belehallgattam a rádió adásába, kiváncsi voltam milyen lett az egész azok alapján amiket írtatok. Számomra még mindig egy kezdő koca rádiósok társulata az egész, hiába kezdenek jó zenéket is játszani (amikor eltévesztik), ha idönként a zene megakad. Ahoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy őskori gép procija vagy a memóriája nem bírná és lefagyna félúton az egész. Most már csak arra leszek kiváncsi a Bumeráng hogy fog szólni, mert kinézem Bochiékból, hogy erősen szidják valakinek a mamáját, ha nem megy le símán az adás. :D
 #37158  Szerző: boly

Pasa írta:
árpi írta:Ne keverjük a szezont a f*szommal gyerekek!Az oldies az 50s-60s-70s, ez inkább retro....
Hát akkor retro verseny lesz, na. A Juve is retro, oldies egyedül a Sztár FM. Annak nincs konkurrenciája, remélem marad is.
Majd mit hoz a tavasz, mert addig már a Juve irányítja a Sztár FM-et. Márciusban kiderül minden.
 #37146  Szerző: Ghee

klm írta:
Ghee írta: Az ideiglenes stúdió az egyik szobában van a café szintjén, a képről (amin pityudani bájvigyorog) egyértelműen látszik.
Nem, nem ott van (ill. most már csak volt), hanem egy földszinti helyiségben.
Emlékeim becsaptak kissé, mert a kép nagyon hasonlított a café szerkesztőségével szemben lévő szobák valamelyikére, mint amilyen a gyártó is. Ezek szerint az alsó szint is hasonló, színekben mindenképp. :D
 #37141  Szerző: Pasa

árpi írta:Ne keverjük a szezont a f*szommal gyerekek!Az oldies az 50s-60s-70s, ez inkább retro....
Hát akkor retro verseny lesz, na. A Juve is retro, oldies egyedül a Sztár FM. Annak nincs konkurrenciája, remélem marad is.
  • 1
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 584