Az Ezeröcsi c.beszélgetősebb műsort este 8 tól kéne sugározni a Classon is akkor van beszélgetősebb műsor.

Zoey írta:Uuuuuuh. Ezen most kicsit meglepődtem: mindig figyelem, és általában 3-4-szerese a Class netes hallgatottsága a Neo-énál, ám amit most láttam, azértmár túlzás: Class FM - 1437 hallgató, Neo FM - 100 hallgató... (forrás: Streamstat) Ennyire béna lenne a Neo délutáni műsora? Na ezek után méginkább várom a Szonda-Ipsos kutatásának eredményeit...Nem,csak a "hű de paradigmaváltás" miatt baromi sok szövegarányt vállaltak,szövegre meg - mint a mellékelt ábra mutatja - nem sokan kíváncsiak, főleg neten,munkahelyen. De pl. az autózók, akik már hazafelé tartanak - lévén ez egy drivetime műsor elvileg- sztem sokan hallgatják...
Pasa írta:Majd mit hoz a tavasz, mert addig már a Juve irányítja a Sztár FM-et. Márciusban kiderül minden.árpi írta:Ne keverjük a szezont a f*szommal gyerekek!Az oldies az 50s-60s-70s, ez inkább retro....Hát akkor retro verseny lesz, na. A Juve is retro, oldies egyedül a Sztár FM. Annak nincs konkurrenciája, remélem marad is.
klm írta:Emlékeim becsaptak kissé, mert a kép nagyon hasonlított a café szerkesztőségével szemben lévő szobák valamelyikére, mint amilyen a gyártó is. Ezek szerint az alsó szint is hasonló, színekben mindenképp.Ghee írta: Az ideiglenes stúdió az egyik szobában van a café szintjén, a képről (amin pityudani bájvigyorog) egyértelműen látszik.Nem, nem ott van (ill. most már csak volt), hanem egy földszinti helyiségben.
árpi írta:Ne keverjük a szezont a f*szommal gyerekek!Az oldies az 50s-60s-70s, ez inkább retro....Hát akkor retro verseny lesz, na. A Juve is retro, oldies egyedül a Sztár FM. Annak nincs konkurrenciája, remélem marad is.