RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#17571  Szerző: Zsolt0911

Komolyan? Te akkor érettségiztél?
Már az első fórumon is ott voltam, de azt hittem, te egy idősebb fórumtag vagy... :blush:
A matekkal én is pont így jártam.
mlaszlo írta:Nekem vegyes emlékeim vannak, ugyanis én abban az évben érettségiztem, amikor bevezették ezt a kétszintű rendszert. Egyrészt nagyon idegesek voltunk, mert nagy volt a bizonytalanság, senki nem tudta mire számíthatunk, másrészt a hangulat viszont nagyon jó volt, a tanárok is jófejek voltak végig és az érettségi utáni bankett sem volt rossz :)
Egyedül a matek volt kiszúrás, mert meg kellett ismételnünk annak ellenére, hogy nekünk fogalmunk se volt a kiszivárgott tételekről. Az első jól is sikerült volna, a megismételt viszont gyengébb lett, mert olyan témakör is volt benne, amit mi nem vettünk :(
Aztán a főiskolán kiderült, hogy az érettségi néhány vizsgához és szigorlathoz képest gyerekjáték volt :)
 #17515  Szerző: LuciFerko

ja azt elfelejtettem mondani, hogy írás és szóbeli előtt benyomtam 5 centi házipáleszt két extra balatonszelet közé ékelve :yeah: Az alkesz ugye ilyenkor megélinkíti az agyat, a csoki meg elnyomja a pálesz szagát :) Mindenki csodálkozott hogy miért vagyok olyan nyugodt és jókedvű :lol:
 #17506  Szerző: Attis

Nem is tudtam, h Ferkóval egyidősek vagyunk. :yeah:
Az írásbelin a matektól féltem, aztán vhogy azért csak meglett. A magyarnál meg amikor közölték a tételeket (köztük Petőfi), már tudtam, nem lehet baj.
A szóbeli meg elég vicces volt. A szóbeli első napján mindenkinek be kellett menni, h megtudja, mikor vizsgázik. Én és még pár haver másnapra kerültünk át. Ezt kihasználva, leugrottunk az ifjúsági klubba, megittunk pár sört (ami jobban belegondolva nem is csak pár volt), így másnap tök másnaposan nem arra gondoltam, h hú de para a vizsga, hanem, h hadd menjek már haza, mert szétrobban a fejem. :lol: Aztán mivel a szóbelin mindenem 5-ös lett, és a többiek is jól szerepeltek, nem kerültem haza, hanem folytattuk az alkohol elpusztítását. ^^
 #17498  Szerző: mlaszlo

Nekem vegyes emlékeim vannak, ugyanis én abban az évben érettségiztem, amikor bevezették ezt a kétszintű rendszert. Egyrészt nagyon idegesek voltunk, mert nagy volt a bizonytalanság, senki nem tudta mire számíthatunk, másrészt a hangulat viszont nagyon jó volt, a tanárok is jófejek voltak végig és az érettségi utáni bankett sem volt rossz :)
Egyedül a matek volt kiszúrás, mert meg kellett ismételnünk annak ellenére, hogy nekünk fogalmunk se volt a kiszivárgott tételekről. Az első jól is sikerült volna, a megismételt viszont gyengébb lett, mert olyan témakör is volt benne, amit mi nem vettünk :(
Aztán a főiskolán kiderült, hogy az érettségi néhány vizsgához és szigorlathoz képest gyerekjáték volt :)
 #17497  Szerző: LuciFerko

na ezaz:))) Régi szép idők... én 5 éve 2004-ben érettségiztem, nempicit fosott a társaság nagyrésze főleg szóbelin:D PEdig sztem az a könnyebb, ki lehet magyarázni a dolgokat:) Mikor valaki kijött rögtön esett neki mindenki, hogy mi milyen volt (gondolván, hogy kínpad és kinzókamra húzódik az ajtó mögött :D ) akkor nem volt válság, nem voltak gondok, szerelmes voltam, minden jóvolt :D Azaz azt az esti bulin persze volt alkoholizálás rendesen:D Áhh tök gyorsan emúlt ez az 5 év...
 #17494  Szerző: nyikolaj

Én inkább a szóbelitől fostam,(föleg a matek miatt)olyannyira,hogy a feszültségtől elkezdtem öklöndözni.(a mosdóban,hogy senki se lássa) ^^ De aztán a nap végére minden jól sikerült.A matek tételt pedig tul is szárnyaltam.Szivesen ujracsinálnám az egészet,már csak azért is mert akkor fiatalabb voltam(haverok,buli,csajok...yeah :yeah: )A nap végén pedig egy bulit tartottunk,és mivel én nem iszom olyan gyakran alkoholt,ott pedig kötelező volt inni,olyan dögrészeg voltam,hogy alig tudtam a buszra felszállni. :lol: De azért volt mégjobb pozitivuma a dolognak.Volt egy lány akivel alig beszéltem az évek alatt,joformán semmit.(más körökben mozogtunk)És aznap este mondta el,hogy nem vagyok közömbös számára. 8-) Szép volt, jo volt.MOST MEG CSAK A MUNKA,MEG A MUNKA! :x Szabadidő meg nuku.
 #17488  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:kicsit aktuális téma: Kinek milyen emlékei vannak az érettségivel kapcsolatban? :)
Alig pár évtizede történt. Nagyon szar volt, nyakkendőben kellett azt csinálni, ami anélkül is kellemetlen volt négy éven át. Azóta sem értem, hogy fértem el a léc felett (szerintem véletlenül alacsonyra tették), de egy biztos: amikor kiderült, hogy nyertem, olyat tettem (két napon át), amivel azóta sem dicsekszem bárki előtt! :hehe: :vomit:
 #17487  Szerző: LuciFerko

kicsit aktuális téma: Kinek milyen emlékei vannak az érettségivel kapcsolatban? :)
  • 1
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 541