RADIOSITE Fórum

• Politika

#114028  Szerző: Glenn

Így kell ezt!
:yes: :hehe:
 #113997  Szerző: mimi

Kép
 #113421  Szerző: mihalylovics

Pasa írta:de akármilyen hihetetlen, nem örülök. :x
Nem olyan hihetetlen az...
 #113402  Szerző: Glenn

Csongii írta:
ugyanis a gazdaság nem teljesít valami fényesen
Ez tetszett a legjobban. Ekkora ökörséget írni... nem teljesít valami fényesen? Egy raklap #&@#><@#... tönkre tették, de úgy rendesen, főleg azt a Mező félét.
Miért ökörség? Nem is teljesíthet, ha egész Európában épp ugyanígy teljesít mindegyik. Tönkretették sajnos, de nem most...
 #113401  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:annyi viszont elvárható lenne, hogy ne legyen ennyire látványosan elfogult.
Elvárható lenne, de a legnagyobb fegyver ugyebár a média, és nálunk hagyománya van az ellenzéki sajtó korlátozásának. Én akár örülhetnék is a jelenlegi helyzetnek, de akármilyen hihetetlen, nem örülök. :x
 #113400  Szerző: Csongii

Pasa írta:Minden szava őszinte és igaz
Nézőpont kérdése.
A legnagyobb baj, hogy ebben az országban sosem volt valódi demokrácia, csak annak tüntették fel. :unott: :unott:
ugyanis a gazdaság nem teljesít valami fényesen
Ez tetszett a legjobban. Ekkora ökörséget írni... nem teljesít valami fényesen? Egy raklap #&@#><@#... tönkre tették, de úgy rendesen, főleg azt a Mező félét.
 #113397  Szerző: markfelt

igen, pasa, igaz. politikától minden téren független médium nincs.

annyi viszont elvárható lenne, hogy ne legyen ennyire látványosan elfogult.

ugyanakkor közvetlenül a 2010-es választások idején/előtt én korrektnek éreztem, kert attila és élő gábor között. persze az előző ciklus közepén még hasonlóan gáz volt.
 #113395  Szerző: Glenn

Íme, egy angol újságban megjelent cikk. Minden szava őszinte és igaz:
http://kerdem.blog.hu/2013/04/04/mi_ez_ ... 4.facebook
Igen, boritékolható a jövő évi választás eredménye, csak a kétharmad nem lesz meg, ami amúgy nem is baj... ;)
  • 1
  • 482
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 517