RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37140  Szerző: Attis

árpi írta:
Attis írta:
Pasa írta:Szerintem nagyon hamar komoly verseny lesz itt, mégpedig a Neo és a Juve között. Ez az oldies rajongóknak jó hír.
A Neo fő irányvonala lehet, h inkább az oldies, de nem merném kijelenteni, h ez egy oldies-rádió. Persze még alakulgat.
Ne keverjük a szezont a f*szommal gyerekek!Az oldies az 50s-60s-70s, ez inkább retro....
Jelenleg még azt se mondanám, h retro.
 #37139  Szerző: Vendég

Attis írta:
Pasa írta:Szerintem nagyon hamar komoly verseny lesz itt, mégpedig a Neo és a Juve között. Ez az oldies rajongóknak jó hír.
A Neo fő irányvonala lehet, h inkább az oldies, de nem merném kijelenteni, h ez egy oldies-rádió. Persze még alakulgat.
Ne keverjük a szezont a f*szommal gyerekek!Az oldies az 50s-60s-70s, ez inkább retro....
 #37138  Szerző: Attis

#37137  Szerző: Pasa

Szerintem nagyon hamar komoly verseny lesz itt, mégpedig a Neo és a Juve között. Ez az oldies rajongóknak jó hír.
 #37135  Szerző: lali87

Pasa írta:Zeneileg lassan Sláger, és a szignálok is. Tudtam, hogy így lesz. Most már néha hallgatom is, bár a Sztár FM-et nem cserélném le miatta. Lassan jöhet a névváltás: Neo > Sláger...
Nekem is kezd tetszeni, a zenei szerkesztő lecserélése Sláger rádiósra, a design Slágeresítése és Kőszegi Ákos jellegzetesebb hangja, sokat segített a Neo emészthetővé tételében, amióta változni kezdett a kínálat Bettike nem lelkesedik annyira a felkonferált zenékért :) Az elején: "Most következik egy nagyon jó szám....mittomén kitől a mittoménmi......" valamelyik nap már így konferált.... "Nagyon jó gitárszólókat írtatok nekünk, De most sajna Vangelistől jön a Conquest of Paradise utána pedig a Bikini zenél nektek".....
Azért a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy nagyon elszegényedett a kínálat! speciel a Conquest of Paradise-t napi kétszer hallom mostanában.....A Sláger teljes zenetárát beleönthetnék a gépbe egy pár friss zenével.....És egy frankó rádió lenne a Neoooo
 #37129  Szerző: Pasa

Zeneileg lassan Sláger, és a szignálok is. Tudtam, hogy így lesz. Most már néha hallgatom is, bár a Sztár FM-et nem cserélném le miatta. Lassan jöhet a névváltás: Neo > Sláger...
 #37120  Szerző: lali87

árpi írta: Én pl szeretem...
Vagy csak már megszoktad... 8-)
 #37117  Szerző: Vendég

lali87 írta:
Mipi írta:Nem írtam de tegnap a szülők hallgaták a NEO -n a Csalamádét és megkérdeztem tőlük hogy milyen? Azt mondták hogy borzasztó ahogy beszél benne Balázsy Panna! :lol:
Hát igen Balázsy Panna elég gyenge pontja annak a műsornak :).....Kicsit zavaró a hangja de majd megszokjuk :) vagy nem :(
Én pl szeretem...
 #37116  Szerző: lali87

Mipi írta:Nem írtam de tegnap a szülők hallgaták a NEO -n a Csalamádét és megkérdeztem tőlük hogy milyen? Azt mondták hogy borzasztó ahogy beszél benne Balázsy Panna! :lol:
Hát igen Balázsy Panna elég gyenge pontja annak a műsornak :).....Kicsit zavaró a hangja de majd megszokjuk :) vagy nem :(
 #37114  Szerző: Mipi

Nem írtam de tegnap a szülők hallgaták a NEO -n a Csalamádét és megkérdeztem tőlük hogy milyen? Azt mondták hogy borzasztó ahogy beszél benne Balázsy Panna! :lol:
  • 1
  • 483
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • 584