RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#17055  Szerző: centerweb

Amúgy meg majanaptár szerint 2012 dec. 23-án úgyis világvége lesz...
Már mióta várok egy ilyet. Úgy imádom nézni a bréking nyúzt meg a rendkívüli tényeket :boldog: Ugye milyen perverz vagyok? :hehe:
 #17054  Szerző: mg

Pasa írta:
mg írta:jó, azért nem kell ezt annyira dramatizálni, a védőoltás rendszerének szempontjából pl. a magyar egészségügy kiemelkedően jó, de általában se terjed erre olyan könnyen járvány, mint Mexikóban mondjuk
nem fogod benne feldobni a talpad, ne aggódj. :)
Na a gond pont az, hogy ez ellen egyelőre nincs védőoltás. Amúgy már Ausztráliában is találtak 10 beteget, pedig az egy fejlett ország. Ja és az USA-ban is... Úgyhogy egy icipicit aggódhatunk azért. :o
szeretem, hogy ahány hírforrás, annyit mond.
az oltásokat gyártó cég szerint amint megkapják a vírustörzset, heti félmillió adag oltóanyagot le tudnak gyártani.

az USA-ban és Ausztráliában találtak, ja, de Mexikóban szedte össze mindenki :)
 #17050  Szerző: Pasa

mg írta:jó, azért nem kell ezt annyira dramatizálni, a védőoltás rendszerének szempontjából pl. a magyar egészségügy kiemelkedően jó, de általában se terjed erre olyan könnyen járvány, mint Mexikóban mondjuk
Na a gond pont az, hogy ez ellen egyelőre nincs védőoltás. Amúgy már Ausztráliában is találtak 10 beteget, pedig az egy fejlett ország. Ja és az USA-ban is... Úgyhogy egy icipicit aggódhatunk azért. :o
 #17049  Szerző: MrG

ropi21 írta:
Szabi írta:Amúgy meg majanaptár szerint 2012 dec. 23-án úgyis világvége lesz...
pontosabban csak akkor lesz vége a naptárnak, legalábbis amíg anno megcsinálták (elméletileg lehetne tovább számolni)
másrészt nem kifejezetten világvégét jósolnak, hanem valami nagy változást, inkább spirituális felemelkedést
de úgyse :)
Igazad van, mert nem lesz vége, hanem kezdődik minden elölről... én úgy tudom, hogy az utolsó ciklusban bekövetkezik az apokalipszis, ami "egy kozmikus eseménynek köszönhető". ettől függetlenül lehet, hogy nem döglik meg mindenki és a maradék szellemileg felemelkedik, de azt már az 1. ciklus tartalmazza szerintem. Mondjuk sokszor jósoltak már világvégét, indiánok is, eddig nemnagyon jöttek be. De hozzá kell tenni, hogy a többi ősi naptárral ellentétben a maja sokkal pontosabb, még a gergely naptárnál is kicsit, szóval a csávókák tudtak valamit...
 #17048  Szerző: mg

de ha megnézed, nem biztos, hogy a mexikói csórógyerekek, akik elkapják ezt a szart, szóval nem biztos, hogy ők azok, akik még a zöldborsót is úgy veszik, hogy öt szemenként kis celofánba van csomagolva, aztán ebből fél kiló egy nagy celofánba és ebből még tíz zacskó egy nagy műanyag baszba, aztán elvisz belőle ötöt külön-külön teszkós szatyorban, amit aztán kirak a szemétbe, és bár kibírná, hogy a teszkóig azt az egy kilométert biciklivel vagy tömegközlekedéssel, netán gyalog tegye meg, de inkább beül az autóba, aztán fél óra alatt le is araszolja azt a kilométert párezer társával együtt.
aztán azt a sok szemetet mondjuk némelyik kiokádja valahová, ahol nem látják, mert nehogymá' fizessen azért, hogy normálisan kezeljék a hatszáz mázsa fölösleges szemetét.

enyhe túlzással, de kábé :)
 #17047  Szerző: ropi21

Szabi írta:Amúgy meg majanaptár szerint 2012 dec. 23-án úgyis világvége lesz...
pontosabban csak akkor lesz vége a naptárnak, legalábbis amíg anno megcsinálták (elméletileg lehetne tovább számolni)
másrészt nem kifejezetten világvégét jósolnak, hanem valami nagy változást, inkább spirituális felemelkedést
de úgyse :)
 #17046  Szerző: MrG

mg írta:nem fasiszta, hanem vallásos :)
Majdnem ugyanaz... mondom én ezt katolikusként. :gülü: :sealed:
 #17045  Szerző: mg

Szabi írta:Lehet, hogy ez fasiszta gondolat, de ezek a járványok okkal vannak, amiket szerintem valami fenti nagytekintélyű szakállas bácsi irányít...
Hiába, túl sokan vagyunk, lassan "megtelik" a Föld. Szóval én nem remélek semmit, ha kell ilyen, akkor kell. Amúgy meg majanaptár szerint 2012 dec. 23-án úgyis világvége lesz... :D Nekik meg sokdologban igazuk volt azért, ha az elmúlt évtizedeket/századokat nézzük...
nem fasiszta, hanem vallásos :)

egyébként az emberiség mindent megtesz a saját kiirtásáért, nem érdemli meg, hogy könnyeket hullajtsunk érte. hulljon a férgese :)

csak nem a férgese fog
 #17044  Szerző: MrG

egon2 írta:Sziasztok!

Nekem is lenne egy témám.

Nem elég a gazdasági világ válság(amelyre 1929 óta nem volt példa!)
még tetézi a bajt egy esetleges világjárvány is.(amelyre 1916 óta nem volt példa!)Az1910-es évek közepén a spanyol nátha okozott világjárványt.
Bizzom benne,hogy ebből a sertésinfluenzából nem lesz világjárvány!
http://index.hu/bulvar/2009/04/26/kozeg ... z_usa-ban/
Lehet, hogy ez fasiszta gondolat, de ezek a járványok okkal vannak, amiket szerintem valami fenti nagytekintélyű szakállas bácsi irányít...
Hiába, túl sokan vagyunk, lassan "megtelik" a Föld. Szóval én nem remélek semmit, ha kell ilyen, akkor kell. Amúgy meg majanaptár szerint 2012 dec. 23-án úgyis világvége lesz... :D Nekik meg sokdologban igazuk volt azért, ha az elmúlt évtizedeket/századokat nézzük...
 #17043  Szerző: mg

egon2 írta:Sziasztok!

Nekem is lenne egy témám.

Nem elég a gazdasági világ válság(amelyre 1929 óta nem volt példa!)
még tetézi a bajt egy esetleges világjárvány is.(amelyre 1916 óta nem volt példa!)Az1910-es évek közepén a spanyol nátha okozott világjárványt.
Bizzom benne,hogy ebből a sertésinfluenzából nem lesz világjárvány!
http://index.hu/bulvar/2009/04/26/kozeg ... z_usa-ban/
jó, azért nem kell ezt annyira dramatizálni, a védőoltás rendszerének szempontjából pl. a magyar egészségügy kiemelkedően jó, de általában se terjed erre olyan könnyen járvány, mint Mexikóban mondjuk
  • 1
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 541