RADIOSITE Fórum

• Politika

#112743  Szerző: markfelt

20:30 Echo tv, 'Szaniszló válaszol' rovat!
 #112651  Szerző: markfelt

Ez az élet rendje, Pasa. Nyelünk, nyelünk, nyelünk, majd ürítünk, vagy fent, vagy lent. :lol:
 #112649  Szerző: Glenn

mimi írta:De mitől fostok, azt nem értem, mert mindenki röhög rajta, jövőre meg kiesik.
Nem hiszem, hogy fosok, inkább hányok... :vomit:
 #112648  Szerző: mimi

Pasa írta:
mimi írta:Nyugodj meg, Feri már nincs, elment, nem jön vissza. Viktor vezeti az országot.
Nincs? Elment? Nem jön vissza? Ezt most viccből írtad, ugye?
Böszmeferi van, nem ment sehova, sőt visszatért a politikába. :x
De mitől fostok, azt nem értem, mert mindenki röhög rajta, jövőre meg kiesik.
 #112639  Szerző: Glenn

mimi írta:Nyugodj meg, Feri már nincs, elment, nem jön vissza. Viktor vezeti az országot.
Nincs? Elment? Nem jön vissza? Ezt most viccből írtad, ugye?
Böszmeferi van, nem ment sehova, sőt visszatért a politikába. :x
 #112562  Szerző: szemilan

Én úgy gondolom, ha már a Honvédségnek is ki kellett vonulnia segíteni, akkor ott már igen is katasztrófa helyzet alakult ki. Itt volt olyan település, ami majdnem 3! napig el volt zárva a külvilágtól! Az volt a szerencse, hogy az áramszolgáltatás viszonylag problémamentes maradt. Ha elmegy az áram a gázkazánnal rendelkezők nem nagyon tudnak mivel fűteni. Jó, igaz sok helyen van cserépkályha, vagy kandalló, de abba tüzelő is kell.

Itt falun csak azért nem volt pánik, mert felkészülnek az emberek az ehhez hasonló helyzetekre, nem úgy mint a városiak, akik "hétvégi vezetői tudással" ilyenkor indulnak útnak, mondván "á, csak egy kis hó várható, de az időjósok amúgy is hü**ék".

A kiküldött SMS-t is jobban át kellett volna gondolni és kevésbé tűnt volna "kampány szagúnak". Persze lehet arra is fogni, hogy kapkodtak, hirtelen jött stb.....

De a tények azt mutatják, hogy a jelenlegi kormány is alkalmatlan egy ország megfelelő kormányzására. És tovább nem is írom, mert csak "ronda" dolgok jutnak az eszembe.
 #112561  Szerző: mimi

Pasa írta: :x :x :x
Nyugodj meg, Feri már nincs, elment, nem jön vissza. Viktor vezeti az országot.
 #112557  Szerző: Glenn

Én jobbat mutatok:

Kép

:x :x :x
 #112549  Szerző: Attis

adminisztrator írta:
Attis írta:Szerintetek nem volt katasztrófahelyzet?
Annyira azért nem, mint ami 2 éve volt Völgyzugolyban.
Hát akkora nincs... :blush: De valami baj volt.
  • 1
  • 488
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 517