RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#124882  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
Csongii írta:Nem tudom hova is tartozik már, de akkor a dec. 11-i ülésből kifolyólag nem lesz Győr 96,4 MHz....
bár nem tudnék nektek olyan idoszakot mondani amikor a rise nyereséges volt
Aztán te ezt honnan tudod?
Amióta regisztráltál, össze vissza hazudozol itt, pár napja azt írtad, hogy 3 éve rádiózol. Ezalatt remélem azt értetted, hogy 3 éve hallgatsz rádiót.
Hány éves vagy? először meg kellene tanulni helyesen írni és utána okoskodni.
 #124866  Szerző: dkemeny77

Csongii írta:Nem tudom hova is tartozik már, de akkor a dec. 11-i ülésből kifolyólag nem lesz Győr 96,4 MHz....
ezt is elrontották....taps.....ez egy lehetoseg lett volna a stereonak de hát ha ennyit nem ér nekik....bár nem tudnék nektek olyan idoszakot mondani amikor a rise nyereséges volt
 #124858  Szerző: Csongii

Nem tudom hova is tartozik már, de akkor a dec. 11-i ülésből kifolyólag nem lesz Győr 96,4 MHz....
 #124716  Szerző: Snake

dkemeny77 írta:Valakinek van stereo csajok felvétele?
sajnálom.
 #124684  Szerző: dkemeny77

Valakinek van stereo csajok felvétele?
 #124576  Szerző: dkemeny77

sajna ez se lesz győrbe.....am mikor lesznek musorvezetők? valaki tud valamit? nagyon titkoloznak itt a stereo korul....
 #124409  Szerző: noartist

Zorro90 írta:Szerintem örülhetsz, hogy eddig randomban ment. Tudnék olyan rádiót mondani, ahol 2 hónapja majdnem minden nap ugyanabban az időben majdnem ugyanaz a zene megy! (teljes napokra vonatkozóan)
Most,7 órakor elindult egy nagyon jó tracklist. :)
 #124408  Szerző: Zorro90

Szerintem örülhetsz, hogy eddig randomban ment. Tudnék olyan rádiót mondani, ahol 2 hónapja majdnem minden nap ugyanabban az időben majdnem ugyanaz a zene megy! (teljes napokra vonatkozóan)
 #124406  Szerző: noartist

2 órája kapcsoltam ki a gépet,1 órányi hallgatás után.
Most _ugyan_az_ szól,mint mielőtt kinyomtam.Méghozzá ugyanabban a sorrendben majdnem.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 470