RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#123918  Szerző: Sakál

Egy ott dolgozó fiatalember nekem programigazgatóként emlegette, de a fene tudja.
 #123917  Szerző: kukac

@Sakal: "...Ugyanaz a programigazgató,..."
- ugy tudom csak tanacsado.
 #123916  Szerző: Sakál

Maradjunk annyiban, hogy nem egy rossz szakemberről van szó.
 #123915  Szerző: FLaci81

Sakál írta:Ugyanaz a programigazgató, aki a Rádió1-nél is volt. Nyilván nem fogja azt gondolni, hogy amit ott csinált, az szar volt. :D
Jaa akkor itt van a kutya elásva...
Újabb hülye kérdésem: Ki akarta, hogy ő legyen az OZONE FM-nél is a programigazgató, egyáltalán ki hívta őt oda?
Ki gondolta azt, hogy amit ő csinál az jó és az kell a népnek?
Bár lehet, hogy az kell kitudja...

:)
 #123911  Szerző: Sakál

Ugyanaz a programigazgató, aki a Rádió1-nél is volt. Nyilván nem fogja azt gondolni, hogy amit ott csinált, az szar volt. :D
 #123909  Szerző: FLaci81

jonaa írta:Ozone Fm lassan keveredik a Rádio 1 stilusával..
Amióta megújultak azóta ilyenek, csak tudnám ki mondta nekik, hogy ez a jó és ilyennek kell lenniük.
Pedig mikor indultak nagyon szerettem őket egészen a "Maximum Dance" szlogenig. Addig egyediek voltak és nagyon jó zenéket nyomtak.
 #123867  Szerző: jonaa

Ozone Fm lassan keveredik a Rádio 1 stilusával..
 #123431  Szerző: kukac

italo írta:A Magyar órában,nem feltétlenül játszanak magyar zenét(mármint amit magyarul énekelnek),hanem amihez valamilyen magyar érdekeltsége van.Például ha játszanak Myon& Shane 54 zenét(amit persze nem játszanak :( ),ugye őket nem ismerik sokan(Császár Előd Laptop DJ),de ők is magyarok!Vagy valamilyen X-Faktoros celeb énekel angolul,vagy a szövegíró magyar.Ettől amúgy nem lesz jobb rádió az Ozone,ismétlés-ismétlés után,minden reggel ugyanazoka zenék mennek,csak nyomtak 1 RANDOM-ot :hehe:
tényleg?
 #123429  Szerző: italo

A Magyar órában,nem feltétlenül játszanak magyar zenét(mármint amit magyarul énekelnek),hanem amihez valamilyen magyar érdekeltsége van.Például ha játszanak Myon& Shane 54 zenét(amit persze nem játszanak :( ),ugye őket nem ismerik sokan(Császár Előd Laptop DJ),de ők is magyarok!Vagy valamilyen X-Faktoros celeb énekel angolul,vagy a szövegíró magyar.Ettől amúgy nem lesz jobb rádió az Ozone,ismétlés-ismétlés után,minden reggel ugyanazoka zenék mennek,csak nyomtak 1 RANDOM-ot :hehe:
 #123424  Szerző: kukac

@Attis: "...Én elhiszem, hogy
Kozmix Lala (azóta se játssza a Kozmix-
számokat senki), jót akart, de most a ló
nagyon túloldalára estünk át..."
- nem tudom hogy mit akart (gondolom elsosorban a sajat beveteleinek az aranyan javitani), de teny hogy az ominozus nyilt levele ota meg ejszakara se kerulhet be nalam es nem is fog akkor se ha lotfi begi egisze alatt probalkozik ujabban eladni a szarat.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 108