jimmer írta:kb úgy járnának mint a kistarcsai kisköz.Igazad van. Sajnos én ezért csaptam őssze egy Laza Rádióssal, egyszerűen nem értette meg a lényeget. Az, hogy ő neki mindennap meg van a lejátszási lístája a MAHASZ és az ARTISJUS fele, az csak egy dolog.
illetve tuti hogy állandóan ráküldené Tőzsérsárkány az NHH-t, meg kéretné befelé tőlük havonta az ORTT az adáslogokat. És akkor az említett közszolgálati dolgokról ne is beszéljünk.. egy rádióban a zene nem minden, erre sajnos sok rádiózni akaró ifjú nem jött még rá.
BobyToo írta:Végeredményben a Laza Rádió készen áll arra, hogy lekerüljön Fm-re. Megfelelő minőséggel, szerverrel és műsorvezetőkkel rendelkezünk, egyedül studióra és frekvenciára van szükségünk. Szerintem óriási sikere lenne, egészen a fiataloktól az idősekig, megtalálná mindenki a saját magának megfelelő stílust. Csak hát a Gong mellé érdekes lenne, sajnos egyeduralmat képviselnek, mindent elnyomtak.
Tehát akkor feldobom a labdát! Támogatót keresünk, hogy ezt meg tudjuk valósítani. Hajrá Kecskemét, Lazára fel!
Pasa írta:nyáron még volt nekijimmer írta:a Budaörs Rádió frekijén mi szól most?Valami jazz-szerű zene, de nagyon nyomja a Danubius nálam. Amúgy a 97,2 Gyömrő nem ad RDS-t.
jimmer írta:a Budaörs Rádió frekijén mi szól most?Valami jazz-szerű zene, de nagyon nyomja a Danubius nálam. Amúgy a 97,2 Gyömrő nem ad RDS-t.