RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#29582  Szerző: nyikolaj

De remélem akkor a miskolci Sztár is megszünik?! :twisted:
 #29566  Szerző: VidámSrác

árpi írta:szakmai körökben nyílt titok már 1-2 hete hogy a pesti Sztár FM-ből Rise FM lesz.
nahát, én nem két és nem három helyi kollégát kérdeztem a borsodi megyeszékhelyen és senki nem tudott a ügyletről semmit... ebben az a leginkább érdekes, hogy mindenki úgy gondolta eddig, hogy mindent tud a helyi viszonyokról - mert alapvetően nem egy nagy közösség a miskolci rádiósoké - és most kiderült, hogy mégsem... ez az igazán furcsa :o

persze lehet, hogy rossz embereket kérdeztem vagy, hogy mindenki tud mindenről, csak nekem akartak ezzel meglepit szerezni...
 #29560  Szerző: Zoey

Na jó... én már meg sem bírok szólalni :D:D:D
1 napja olvastam a Parkot. 10 perce az Expresst. Már akkor röhögtem, mi minden folyik itt Miskolcon... Erre még ez is! :D:D:D
Mi történt?????????????????????????????? Komolyan a nagyok eltűnésével van ez kapcsolatban? Hát a szüleim sajnálni fogják... Pedig minimálisan növekedett is az elmúlt periódusban a hallgatottságuk. Tényleg most ugorhattak volna ki, a Sláger megszűnésével. Vicces, hogy pont nov.1-re jött ki itt, és az Expressen is :D
 #29555  Szerző: Vendég

a class rádio állitólag 60-70-80-as zenés lesz, nagyon rossz stábbal a kiszivárgottak szterint
 #29554  Szerző: Pasa

árpi írta:szakmai körökben nyílt titok már 1-2 hete hogy a pesti Sztár FM-ből Rise FM lesz.
Úristen! Pedig de örültem október elején...
Az meg külön érthetetlen, hogy most, amikor az országos retró adó megszűnik (Sláger), és a Sztár FM még nagyobb hallgatottságú lehetne (eddig se volt utolsó), a helyére is egy rágógumi jön. Régi zene rádióban sehol sem lesz, tehát "mp3 lejátszókat az idősebbeknek!".
 #29544  Szerző: LuciFerko

:shock: Nemrég meg arról volt szó, hogy a 98.9 helyett is SSSSSSSSSSS lesz... Szép :)
 #29541  Szerző: Szelerailway

"szakmai körökben nyílt titok már 1-2 hete hogy a pesti Sztár FM-ből Rise FM lesz."

na neeee... :(
 #29540  Szerző: Vendég

szakmai körökben nyílt titok már 1-2 hete hogy a pesti Sztár FM-ből Rise FM lesz.
 #29535  Szerző: Obladioblada

Hát ez kurva jó. :P

De tényleg. Miskolci stáb lesz vagy távirányítós? Nem tudom mi lenne a jobb. Ha előbbi tele leszünk bukott Gold FM-es, és Expresses hangokkal, de jó nekünk, örüljünk, hogy ők vannak alapon, ha utóbbi, kapunk még egy Gold FM-et a nyakunkba.
 #29533  Szerző: Szepi

Bocsi. Elírtam. Yo helyett N-Joy
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 65