RADIOSITE Fórum

• Class FM

#162180  Szerző: markfelt

frekivadasz írta:Lehet országosra ideiglenes engedélyt (nem meghosszabbítást) kérni? :o
Kérni lehet, kapni nem.
 #162179  Szerző: frekivadasz

Lehet országosra ideiglenes engedélyt (nem meghosszabbítást) kérni? :o
 #162177  Szerző: szabogabor10

admin írta:
552/2016. Az ADVENIO Műsorszolgáltató Zrt. kérelme ideiglenes hatósági szerződés megkötésére az
országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség tekintetében az Mttv. 65. § (11) bekezdése alapján
Épp időben (nem)!

Na, ki fogad velem 150.000.000 forintban? Szerintem elutasítják.
Nem kérdés. De ha úgyis mindegy, miért most adták be?
 #162176  Szerző: markfelt

552/2016. Az ADVENIO Műsorszolgáltató Zrt. kérelme ideiglenes hatósági szerződés megkötésére az
országos vételkörzetű, analóg földfelszíni műsorszórás útján megvalósuló rádiós médiaszolgáltatási
lehetőség tekintetében az Mttv. 65. § (11) bekezdése alapján
Épp időben (nem)!

Na, ki fogad velem 150.000.000 forintban? Szerintem elutasítják.
 #162166  Szerző: Roger

admin írta:Nézve a streamstatot, nem sokan léptek be azon a bizonyos digitális ajtón, szinte semmivel nem nagyobb a hallgatottság a múlt hétvéginél, persze egy nap után még nem kéne levonni messzemenő következtetést, jó. Nagyon nehéz megsaccolni, de legfeljebb olyan napi 50-60 ezer hallgatóra tippelek ebből majd hétköznap (aminek mondjuk egy helyi rádió FM-en nagyon örülne).

Nem sokáig fogják nyögni a hírszerkesztők, műsorvezetők bérét így.
Valami ilyesmin agyaltam...ezt a Sláger, Danubius, Neo is megpróbálta...aztán csak kihúzták a dugót, szóval elvetélt ötlet. De ideig óráig hallgathatok színvonalas netrádiót :)
 #162161  Szerző: szabogabor10

admin írta:Kép
Kövessssssssssssssssssssss
Elsőre fel se tűnt. :D
 #162157  Szerző: markfelt

Kép
Kövessssssssssssssssssssss
 #162142  Szerző: bandras

Nyilván ez erősen szubjektív, de számomra zeneileg tényleg tök felüdülés a Class, amióta csak a neten vannak... Ebből is látszik, hogy mekkora egy marhaság a magyar zenei kvóta.
 #162138  Szerző: kondalyuk

Átírták a műsorrácsot, az ex-Petőfis Juhász Bálint lesz délután. Érdekes :)
 #162136  Szerző: exfm

Igazából nem értek egyet. Elnézést az OFf-ért, de véleményem szerint akkor lenne erős a szakma, ha bizonyos folyamatokba be tudna avatkozni. Lásd médiatörvény. Vagy NMHH tagdelegálás stb. Itt most egy olyan jelenségről beszélgetünk amire rálátásunk lehet, de beleszólásunk sajnos nincs. Szomorú. Aki tud helyezkedni az most helyezkedik. Hogy milyen módon... Nem tisztem megítélni.. mind1
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 510