RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#105924  Szerző: Máté

egon2 írta:Lehet már volt téma ez a Szelektív hallás c.müsor a Neo Fm előtt mely rádiókban volt hallható?Úgy veszem észre,hogy a Neon már élő adásba kapcsolnak hallgatókat is.
Klamencsek Krisztián nekem úgy rémlik mintha 1998 után a Danubius Rádióban vezetett volna szombat este műsort.Igaz rövid ideig.
A Szelektiv hallás annó a Pont fm-en volt.
 #105921  Szerző: egon2

Lehet már volt téma ez a Szelektív hallás c.müsor a Neo Fm előtt mely rádiókban volt hallható?Úgy veszem észre,hogy a Neon már élő adásba kapcsolnak hallgatókat is.
Klamencsek Krisztián nekem úgy rémlik mintha 1998 után a Danubius Rádióban vezetett volna szombat este műsort.Igaz rövid ideig.
 #105913  Szerző: origo20

Jó kis classfm koppintás lehet....
 #105912  Szerző: mimi

egon2 írta:mimi Egyszer tettem ki azt az oldalt.
Akkor legközelebb megnézhetnéd, hogy mit raksz ki, mert ugyanaz.
 #105910  Szerző: peter

egon2 írta:mimi Egyszer tettem ki azt az oldalt.

9:53-kor már vettük az infót, és a második sem izgatott fel jobban mint az első. :lol:
 #105909  Szerző: egon2

mimi Egyszer tettem ki azt az oldalt.
 #105907  Szerző: mimi

egon2 írta:Itt lehet előregisztrálni a Neo Fm közösségi oldalára: http://www.mediaportfolio.hu/welcomepage
Rakd még ki ugyanazt az oldalt huszonötször, légyszíves. Mindenki rohadtul ég a vágytól, hogy regisztráljon, olyan szép, igényes is az oldal.
 #105904  Szerző: mimi

viktorio írta:"A Neo Fm 2012 szeptemberi hallgatottsága 1.155.000 helyett 1.197.000 fő!
KÖSZÖNJÜK!!!"

forrás:
http://www.facebook.com/NeoFmOfficial
Volt már, de egyrészt hibahatáron belüli a különbség, akár kevesebb is lehet, másrészt májusban még 1,4 millió volt, harmadrészt tök mindegy, mennyi, ha még a stúdióból is bármikor kirakhatják őket, meg a programigazgató is alig egy hónap leforgása alatt otthagyta az egészet.
Az irritáló modorosságról, helyenként előforduló beszédproblémákról, fogalmazásképtelenségről, az értelmezhetetlen hírekről már eleget írtam, de jó szórakozást mindenkinek a műsorhoz, aki ezt másképp látja és ütőképesnek véli.
 #105902  Szerző: egon2

A Neo FM Official facebook oldaláról " Elindult az elő regisztráció lehetősége a hamarosan induló új NEO FM Közösségi oldalra! www.neofm.hu "
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 584