Persze, nem is egy pc-nél.
El nem induláskor összes hardver le/kihúz... aztán egyesével vissza a hardverek és kiderül melyik akasztja az indulást.
A miért már egy másik történet: lehet a maga a meghajtó és/vagy akár a fájl is sérült.
Jó régen találkoztam ezzel a hibával, ott a fájl lehetett rossz, mert sima rámásolás/felülírás után azonnal rendbe jött a masina, bár az asztali gép volt és Win 2k.
A merevlemez (vagy ssd?) biztosan jó?
El nem induláskor összes hardver le/kihúz... aztán egyesével vissza a hardverek és kiderül melyik akasztja az indulást.

A miért már egy másik történet: lehet a maga a meghajtó és/vagy akár a fájl is sérült.
Jó régen találkoztam ezzel a hibával, ott a fájl lehetett rossz, mert sima rámásolás/felülírás után azonnal rendbe jött a masina, bár az asztali gép volt és Win 2k.
A merevlemez (vagy ssd?) biztosan jó?
szemilan írta:Szerkesztve:
(Ezt el sem hiszem, ha nem látom)
A lenovo oldalán megtaláltam a hiba megoldását. Ki kell venni a CD/DVD meghajtót és bekapcsol a gép. Valaki már találkozott ilyen hibával?
Emberek, az mitől lehet, hogy a Win7 64 bit már másodszorra csinálja azt, hogy sehogyan sem indul el? Normál módban csak "táncol" a win logó, akár órágig is, amíg ki nem kapcsolod... csökkentett módban pedig megáll a CLASSPNP.SYS fájlnál és kész. nem tölt be sehogyan se a rendszer.
Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT