RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#124651  Szerző: egon2

84%os lesz a területi ellátotsága a Dankó Rádiónak.Az egykori Kossuth frekvenciákon fog adni kivéve Budapest itt az ex Sláger/Neo frekit kapta meg.A 100,8-nak nagyobb a lefedettsége mint a most használatban lévő 98,6-nak!
Ismét 4 országos rádiója lesz a Magyar Rádiónak,mint a 80as évek végén és a 90es évek elején volt,1997-ig.(Kossuth,Petőfi,Bartók,Danubius.)A regionális rádiók lefedettsége nem volt országos.
A 98,6 Mhzes budapesti frekvenciával mi lesz?
 #124646  Szerző: dkemeny77

No komment.. Így kell elindítani a kamu híreket... :sealed:[/quote][/quote]

joh hát nem értettem mire értetted :-) :-P
 #124643  Szerző: Gyurii

dkemeny77 írta:
Gyurii írta:
dkemeny77 írta:MINEK A 100.8RA RAKNI??? Ennyit az uj lereskedelmi radio érkezéséről de mondjuk ki tudja h a danko jelenlegi frekvenciályára mi vár....
* CAFÉ * :smoke: :troll:
mi? radio cafe? :-)

No komment.. Így kell elindítani a kamu híreket... :sealed:
 #124642  Szerző: dkemeny77

Gyurii írta:
dkemeny77 írta:MINEK A 100.8RA RAKNI??? Ennyit az uj lereskedelmi radio érkezéséről de mondjuk ki tudja h a danko jelenlegi frekvenciályára mi vár....
mi? radio cafe? :-)
 #124641  Szerző: Gyurii

#124639  Szerző: csabyke

Remelem h a Dankobol lesz valami modernizalt notas radio az 50 felettieknek.
Ha mar frekit kapott...

Amugy Nemetorszagban is a kozradiok kapnak mindent.... szerintem a kerradioknak itt meg nehezebb...

Az ARD lefed minden igenyt
 #124619  Szerző: dkemeny77

MINEK A 100.8RA RAKNI??? Ennyit az uj lereskedelmi radio érkezéséről de mondjuk ki tudja h a danko jelenlegi frekvenciályára mi vár....
 #122733  Szerző: mihalylovics

Gyurii írta:
egon2 írta:kukac a Danubius Rádió is állami volt 1986-és 1998 között.Azt a pénzt is lehetett volna másra költeni!Ennyi erővel a Bartókot főleg meg lehetne szüntetni,mert azt a kutya nem hallgatja.Vagy legalábbis a frekvenciáján létre lehetne hozni egy 2007 előtti Petőfi Rádiót.Mert a 2007 előtti Petőit is többen hallgatták mint ma a Bartókot.
"Sajnos" úgy tudom muszáj minden országban egy komolyzenei országos.. (Az már más kérdés, hogy lehetne rajta hallgathatóbb zene.. Jazz, Swing, Blues napközben..)
Olyasmi is lehetne, mint akár a román Cultural, megy rajta mindenféle műsor, ami a kultúrába belefér. Sőt, én áttenném a Kossuth-ról a rádiószínházat és hasonlókat is, szerintem jobban illik a Bartók profiljába.
 #122727  Szerző: mimi

Gyurii írta:"Sajnos" úgy tudom muszáj minden országban egy komolyzenei országos..
sajnos rosszul tudod, hogy lenne már kötelező? ki írná elő?
viszont minden országban a rádió a legfontosabb, pótolhatatlan tere a kultúrának, sőt még össze is köti az országokat, a komolyzene kapcsán van a legtöbb műsorcsere, élő és felvétel is.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 81