RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#31522  Szerző: Rádiós

Ez a Balázs gyerek 3 hete csak annyit mond h tárgyal és órákon belül minden eldől. Azért ugye nem kell meglepődnünk ha még délután, hirtelen, meglepetésszerűen kiderül, mégiscsak marad az eddigi frekin. Szánalmas kis hülye.
 #31475  Szerző: tomee

Ez holnap vagy holnapután úgyis kiderül.
Utóbbi időben amúgy is megkérdőjelezhetővé vállt a "rádiópiaci források" hitelessége.
(Főleg, hogy momentán kuss van a 88.1-en, bár valszeg megint csak technikai malőr)
 #31472  Szerző: nyikolaj

Ami igaz,és tény,az az,hogy A Danubius,és a Láger nov.19.-én 00:00kor végleg elhallgat.De szerintem ezt már eddig is tudta mindenki. :unott:
Hogy az után milesz,az általad említett Lágerrel,még homály.
 #31471  Szerző: egon2

A Danubius Rádió az interneten is elhallgat Nov.19.én 0 órakor?
Valamint a Sláger már Nov 19.én a Roxy Rádió helyén sugározz,vagy ahhoz még el kell telni pár napnak?Már ha tényleg igaz a hír.
 #31467  Szerző: nyikolaj

Megkell egyezni.X veszi a Neo indulását,Y pedig a Klassz radiot. ;)
 #31466  Szerző: Szd96

hdshouter írta:Én elhatároztam, (akartam is mondani), hogy mind a két adó utolsó óráját párhuzamosan fogom venni, úgyhogy ha érdekel valakit, majd írjon P.Ü.-t. ;)
Én még nem tom hogy melyiket vegyem.Szerintetek?
 #31420  Szerző: hdshouter

Én elhatároztam, (akartam is mondani), hogy mind a két adó utolsó óráját párhuzamosan fogom venni, úgyhogy ha érdekel valakit, majd írjon P.Ü.-t. ;)
 #31416  Szerző: centerweb

Mauro írta:
olvaso1 írta:Én is felveszem ha sikerül megoldanom.
Tényleg az új rádiók..gondolom neten még nem fognak szólni, valaki meg tudja oldani hogy az FM adást rögzítse digitális formában?
Én majd telefonnal próbálkozok,de az sz*r minőségű.
Nem baj jobb mint a semmi.
:)
Mauro bölcsességéből kéne írni egy könyvet :D Bocs :)
Ha ennyi fog történni holnap éjfélkor a klasszfm.hu-n: http://www.youtube.com/watch?v=KcWQlWCkFYY ....at vicces lesz :lol:
 #31415  Szerző: Mauro

olvaso1 írta:Én is felveszem ha sikerül megoldanom.
Tényleg az új rádiók..gondolom neten még nem fognak szólni, valaki meg tudja oldani hogy az FM adást rögzítse digitális formában?
Én majd telefonnal próbálkozok,de az sz*r minőségű.
Nem baj jobb mint a semmi.
:)
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 109