RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#14797  Szerző: Mauro

Szabi írta:Emberek, ne gennyládázzunk, ne cigányozzunk, mert megtorlások lesznek a fórummoderátorok részéről!
Riport miatt is amit be illesztetem? Mert abba nem gyaláztak senkit.
 #14795  Szerző: MrG

Emberek, ne gennyládázzunk, ne cigányozzunk, mert megtorlások lesznek a fórummoderátorok részéről!
 #14767  Szerző: Mauro

Flash írta:"Mikor veszik már észre, hogy ha egy egész világ utálja őket, akkor nem azokban van a hiba, akik utálják, gyűlölik őket?"
Amikor elkezdenek dolgozni...
 #14762  Szerző: Flash

"Mikor veszik már észre, hogy ha egy egész világ utálja őket, akkor nem azokban van a hiba, akik utálják, gyűlölik őket?"
 #14759  Szerző: Mauro

MikySoft írta:egy barátomat olyan szinten verték össze a cigányok marcaliban, hogy az iskola igazgató egyet tudott javasolni: irassák át a gyereket másik iskolában.

mert ugye a verekedőket kirúgni nem lehet...
Románok meg be akarják tiltani roma szót, mert hogy olaszok keverik román szóval és ez azért románokkal azonosítják őket . Ezekkel minden hol csak gond van?
 #14758  Szerző: rsite1

egy barátomat olyan szinten verték össze a cigányok marcaliban, hogy az iskola igazgató egyet tudott javasolni: irassák át a gyereket másik iskolában.

mert ugye a verekedőket kirúgni nem lehet...
 #14753  Szerző: Flash

LuciFerko írta:http://www.youtube.com/watch?v=uTs8TmrBbZo
egy mindennapos iskolai jelenet...
Én a Kurucon láttam ma ezeket a gennyládákat. Kint van az iwiw adatlapjuk is, lehet nekik a képeikhez kommentet fűzni. Néhányan már megtették.
 #14746  Szerző: mg

LuciFerko írta:mg te idődbe is volt ilyen amúgy?
fenyítés? előfordult
általánosban
  • 1
  • 493
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 541