RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#13870  Szerző: MrG

LuciFerko írta:Most őszintén... Nem abszurd kicsit, hogy a vásárlóknak kellet megvédeni a rendőröket? :S Amúgy állittólag enyingiek voltak :/
Állítólag én ezzel nem dicsekednék. :lol:
 #13855  Szerző: LuciFerko

Most őszintén... Nem abszurd kicsit, hogy a vásárlóknak kellet megvédeni a rendőröket? :S Amúgy állittólag enyingiek voltak :/
 #13571  Szerző: Pasa

Zsolt0911 írta:Pasa, ezt te írtad? :D
Igen. ;)
 #13517  Szerző: LuciFerko

Kép
 #13513  Szerző: Zsolt0911

"Üdv minden Poptarisznya rajongónak!
Most leltem rá erre a topikra, gyorsan be is tettem a Winampba egy Poptarisznyát... Jó újra hallgatni. A mai fiatalok azt hiszik, a mai "dj-k" az igazi "lemezlovasok". Pedig az igazi dj nem csak rakosgatja a zenéket egymás után, hanem mond is néha valami értelmeset az éppen hallható előadóról. És persze nem sajátítja ki magának a zenéket. Kinyílik a bicska a zsebemben, amikor azt hallom, hogy ma a "Sterbinszky játszik". Vajon mit játszik? Póker, snapszer, esetleg sakk??? Mert ugye ő nem zenész. Amit ő feltesz a klubban, azt már valaki egyszer játszotta. Különben hogy tenné fel? B. Tóth, Cintula, Dévényi (Tibi bácsi) jó érzékkel pakolta a lemezeket, de mindig elmondták, hogy éppen kit hallunk, és a rádióban azt is, amit illik tudni róla. Ma milyen egy mixműsor a Roxyn vagy a Rádió 1-en? Mennek a zenék egymás után (jól-rosszul mixelve), és negyedóránként megszólal a dj, mond valami lényegtelent, csak azért, hogy nehogy fel lehessen venni otthon a mixet. Na, ma ez a tudásszint elég ahhoz, hogy valaki "dj" lehessen, és ezzel jó nevű rádióban jó pénzt keressen. Örülök, hogy 26 éve nem tudom, milyen indíttatásból, de felvettem egy Poptarisznyát elejétől a végéig, így néha visszahozhatom azt a visszahozhatatlan hangulatot, amit akkor az egyetlen "dj" műsor adott nekünk, fiataloknak. Ha valakinek van még ilyen archív felvétele, szívesen cserélnék!"

Pasa, ezt te írtad? :D
 #13488  Szerző: tomash

Télen,citromlé helyett! :D

Kép
  • 1
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 541